Keystone logo

2 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Sundhedspleje Psykisk sundhedspleje Psykologi Psykologisk forskning i Leeds, Det Forenede Kongerige for 2024

Filtre

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Det Forenede Kongerige
  • Sundhedspleje
  • Psykisk sundhedspleje
  • Psykologi
Studieområde
  • Sundhedspleje (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Sundhedspleje Psykisk sundhedspleje Psykologi Psykologisk forskning

Leeds er i West Yorkshire, med omkring en halv million borgere. Byen har tre gymnasier og tre universiteter med i alt 250 tusinde studerende, der gør halvdelen af ​​byens befolkning. Den blev stemt Best UK University destination ved en undersøgelse i avisen The Independent.

Hvad er psykologisk forskning?
Psykologisk forskning er den videnskabelige undersøgelse af menneskets sind og adfærd. Målet med psykologisk forskning er at forstå, hvordan mennesker tænker, føler og opfører sig. Psykologisk forskning kan opdeles i to hovedtyper: grundforskning og anvendt forskning. Grundforskning udføres for at opnå en bedre forståelse af menneskelig adfærd. Anvendt forskning udføres for at løse problemer i den virkelige verden. Psykologisk forskning udføres ved hjælp af en række forskellige metoder, herunder eksperimenter, casestudier, undersøgelser og naturalistisk observation. Psykologer bruger disse metoder til at studere en lang række emner, herunder børns udvikling, unormal psykologi, følelser, kognition, psykiske lidelser og social adfærd.

Hvad kan jeg lave med en grad i psykologisk forskning?
Der er mange karrieremuligheder for dem med en grad i psykologisk forskning. Nogle arbejder i den akademiske verden, hvor de udfører forskning og underviser på universiteter og højere læreanstalter. Andre arbejder i det offentlige, hvor de bruger deres viden om psykologi til at hjælpe med at skabe offentlig politik. Andre igen arbejder i den private sektor og anvender deres færdigheder i virksomheder og organisationer. Der findes mange forskellige typer psykologisk forskning, så der er mange forskellige karriereveje, som man kan vælge. Uanset dine interesser er der sandsynligvis en måde at bruge din uddannelse i psykologisk forskning til at gøre en karriere, som du vil finde tilfredsstillende.

Hvilke uddannelser er tilgængelige inden for psykologisk forskning?
Psykologisk forskning er tilgængelig på bachelor- og kandidatniveau. En bacheloruddannelse i psykologisk forskning kan føre til en karriere inden for psykologi eller et beslægtet område. En kandidatgrad i psykologisk forskning kan føre til en karriere som forsker, professor eller klinisk psykolog.

Hvad skal jeg studere under min psykologiske forskningseksamen?
Kursusarbejdet for en psykologisk forskningseksamen varierer afhængigt af studieniveauet og det specifikke program. Der er dog nogle fælles emner, som dækkes i de fleste programmer. Disse omfatter forskningsmetoder, statistik og psykologisk teori. Studerende vil også have mulighed for at specialisere sig inden for et bestemt område af psykologien, f.eks. børns udvikling eller social psychologi.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Bachelor of Science programmer er ideelt for enkeltpersoner, der søger at øge deres erfaring og viden i et bestemt område. Beslutter at tjene en bachelorgrad kan hjælpe studerende med at finde tilfredsstillende og erhvervsmæssige karriere efter endt uddannelse.