Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Deltid Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Træningsmedicin i Lincoln, Det Forenede Kongerige 2024

1 Deltid Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Træningsmedicin i Lincoln, Det Forenede Kongerige 2024

Oversigt

Lincoln er en by i England med en befolkning på mindre end 100 tusind, en tredjedel er studerende på videregående uddannelser. Tidligste oprindelsen af ​​Lincoln er fundet at være fra jernalderen, omkring 1. århundrede f.Kr., mens de væsentligste resterne er fra romertiden.

Studier i træningsmedicin kan forberede de studerende til at behandle eller forebygge sportsrelaterede skader. Uddannelser på dette område giver ofte oplysninger om den seneste praktiske og akademiske udvikling inden for idrætsmedicin, og de kan give den viden, der er nødvendig for at anvende disse teorier i praksis i det virkelige liv.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Bachelor of Science programmer er ideelt for enkeltpersoner, der søger at øge deres erfaring og viden i et bestemt område. Beslutter at tjene en bachelorgrad kan hjælpe studerende med at finde tilfredsstillende og erhvervsmæssige karriere efter endt uddannelse.

Deltidslæring giver mulighed for at opnå en grad eller kvalifikation, selvom man ikke kan gå i skole på fuld tid. Man kan lære i sit eget tempo og gradvist opbygge point, der tæller med til en afsluttende kvalifikation.

Læs mere

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Det Forenede Kongerige
  • Sundhedspleje
  • Idræts- og træningsmedicin
  • Træningsmedicin
  • Deltid
Studieområde
  • Sundhedspleje (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger