Keystone logo
Australien

Bedste universiteter til Health Care Programmer i Australien 2024

Antal institutioner: 9
  • Perth, Australien

  Det var i 1979, at Australiens første nationale fitness-træningsudbyder blev undfanget. Ideen kom, da seks fitnessentusiaster gik sammen med et samlet mål om at forbedre kvaliteten af træningsprogrammer og bringe deres fulde kollektive lidenskaber til branchen.

  • Heidelberg Heights, Australien

  Institute Of Health And Nursing Australia (IHNA) er en af Australiens førende udbydere af kvalitetsuddannelse. Instituttets nøgleområder inden for ekspertise og kursuslevering er sygepleje, sundheds- og samfundstjenester såsom ældrepleje, handicapstøtte og tidlig barndomsuddannelse og -pleje med forskning og udvikling i gang inden for nye områder såsom sundhedsstyring og engelsksprogede studier.

  • Alexandria, Australien

  Certifikatet III i fitness er dit første skridt ind i fitnessbranchen. Denne nationale kvalifikation giver dig mulighed for at være en 'fitnessinstruktør'. Du lærer at vurdere, træne og overvåge klienter i fitnesscentre og fitnesscentre.

  • Brisbane City, Australien

  Siden starten i 1979 har Sarina Russo Group ført vejen til at lancere og forbedre karrieren for tusinder af enkeltpersoner over hele kloden. Som en leder inden for tilvejebringelse af kurser i engelsksprogede og erhvervsmæssige færdigheder til australske og internationale studerende har vores studerende med succes fået de nødvendige færdigheder og erfaring for at fremme deres studier ved universitetet eller få det altafgørende karriereudbytte.

  • Preston, Australien

  ALACC er en erhvervsuddannelse (VET) college med base i Melbourne (Preston), der tilbyder nationalt anerkendte kurser.

  • Canberra, Australien
  • Sydney, Australien

  College of Nursing Australia ( ACN ) er forpligtet til at fremme sygeplejelederledelse for at forbedre sundhedsvæsenet. På vores college tror vi stærkt på, at alle sygeplejersker kan være ledere uanset deres jobtitel eller anciennitet.

  • West Melbourne, Australien

  Menzies Institute Of Technology er en akkrediteret træningsorganisation, der er kendt for sit stærke fokus på uddannelse.

  • Burwood, Australien

  Hos New Era Institute fokuserer vi ikke kun på at øge dit akademiske potentiale, men din personlige vækst inden for områder som ledelse, teamspiller og forbedret kreativitet. Vi designer vores kurser for at få dig involveret i arbejde anvendt til at lære for at udvikle forretningsledere.

  • Sydney, Australien

  INT Nurse Training er en registreret træningsorganisation (kode: 45232), der leverer undervisning af høj kvalitet til elever i Australien.