Keystone logo
Bulgarien

Bedste universiteter til Health Care Programmer i Bulgarien 2024

Antal institutioner: 3
  • Pleven Center, Bulgarien

  Medical University - Pleven er et af de fem medicinske universiteter i Bulgarien. Det blev etableret i 1974 og udvidede horisonten, størrelsen og omdømmet på City Hospital, grundlagt i 1865. I dag kombinerer det traditioner fra fortiden med nutidens muligheder, og det indeholder uddannelsesmæssige og terapeutiske faciliteter, en moderne præklinisk base, Universitetshospitalet med mere end 1000 senge og klinikker inden for alle større medicinske områder, samt et stort antal specialiserede klinikker og forskningsenheder med moderne diagnostisk og terapeutisk udstyr.

  • Varna, Bulgarien

  Velkommen til Medical University-Varna-et af de mest moderne og højteknologiske universiteter i landet! Attraktivt multinationalt miljø, topmoderne træningsmetoder og faciliteter, træning i virkeligheden og simulering, vidunderlige sports- og rekreationsforhold i Bulgariens søhovedstad-det er blot nogle af grundene til, at studerende fra cirka 50 lande alle over hele verden har valgt at studere på Medical University-Varna!

  • Sofia, Bulgarien

  Medical University - Sofia (MUS) har en unik plads i det bulgarske uddannelsessystem. Det høje niveau af undervisning, uddannelse og resultaterne inden for forskningsarbejde, sundhedspleje og offentlige aktiviteter er integreret - med det formål at MU ville være innovatør og imødekomme den offentlige interesse. Universitetet stræber efter regional ledelse, samtidig med at kvaliteten af uddannelsen øges på nationalt og internationalt plan.