Keystone logo
Cypern

Bedste universiteter til Health Care Programmer i Cypern 2023

Antal institutioner: 30
  • Aglantzia, Cypern

  University of Cyprus sigter mod at etablere sig som en foregangsforskningsinstitution, der opnår international videnskabelig anerkendelse inden for europæisk videregående uddannelse, tilbyder konkurrencedygtige programmer og bliver et ekspertisecenter i den bredere Euro - Middelhavsregion.

  • Egkomi, Cypern

  Cyprus Maritime Academy (CyMA), der er en del af University of Nicosia - det største universitet på Cypern - uddannelsesnetværk, er det første Maritime Academy på Cypern, der tilbyder tre kompetencebeviser. CyMA tilbyder certifikaterne for en officer med ansvar for navigationsur (nautisk videnskab), officer med ansvar for Engineering Watch (marine engineering) og elektro-teknisk officer (marine elektro-teknologi), alle godkendt af Department of Merchant Shipping fra ministeriet for transport, kommunikation og arbejder.

  • Nicosia, Cypern

  Intercollege er en uafhængig, coeducational, ligestillingsinstitution for videregående uddannelse, der kombinerer de bedste elementer i vestlig uddannelse, kvalitetsstandarder og en international filosofi med ægte omhu for sine studerende. Intercollege er beliggende i Nicosia og er blevet et globalt uddannelsescenter, der tilbyder en række akademiske, professionelle og erhvervsmæssige uddannelsesprogrammer.

  • Paphos, Cypern

  Enheden for fjernundervisning (DLU) ved Neapolis University bruger den mest moderne elektroniske teknologi til en platform, der tilbyder studerende postgraduate studier i moderne specialiseringer. Formålet med DLU er at støtte studerende og akademikere ved universitetet i både langvarig og kortvarig fjernundervisning. DLU's grundlæggende filosofi er at sikre lighed i adgang til information og respekt over for hver students behov på vores universitet. Vores vision er at skabe en enhed, der vil være en prototype inden for fjernundervisning for alle universiteter, der tilbyder lignende studieprogrammer.

  • Ozanköy, Cypern

  Cyprus Science University vokser voldsomt internationalt og er i øjeblikket vært for internationale studerende i Nordcypern fra 23 lande fra Asien, Europa og Afrika. Da vores institution er udstyret med moderne avancerede teknologilaboratorier og undervisningsfaciliteter, er uddannelsesmulighederne uden sidestykke. Her på Cyprus Science University tilbyder vi vores studerende muligheder for ikke kun at udvide deres teoretiske viden, men deres praktiske erfaringer. Alle internationale studerende har ret til et 50% stipendium, når de studerer kandidatkurser på Cyprus Science University .

  • Aglantzia, Cypern
  • Limassol, Cypern

  CIIM - Cyprus International Institute of Management er en international handelshøjskole, der blev oprettet i 1990 af en gruppe forretningsledere og et team af fremtrædende akademikere, der repræsenterer nogle af verdens førende handelshøjskoler. Vores mål har været at trække på de bedste lærere i kandidatuddannelse uanset placering og stille deres talent og erfaring til rådighed på Cypern.

  • Larnaca, Cypern

  Unicaf er den førende online platform, der tilbyder overkommelig videregående uddannelse af høj kvalitet til dårligt stillede markeder, der arbejder med velrenommerede universiteter i Storbritannien, USA, Europa og Afrika.

  • Famagusta, Cypern

  Cyprus West University blev oprettet i 2015 og beliggende i det nordlige Cypern. Som en videregående uddannelsesinstitution symboliserer det det moderne aspekt af Cypern, som er et historisk og kulturelt centrum i Middelhavet.

  • Nicosia, Cypern

  The Cyprus Institute er en international forskningsorganisation beliggende i Nicosia, Cyperns hovedstad. Det fungerer under paraplyen fra det cypriotiske forsknings- og uddannelsesfond, der styres af et internationalt anerkendt bestyrelsesrådet. Dets mission er at tjene som et videnskabs-, teknologi- og innovationscenter for det østlige Middelhavsområde og Mellemøsten-regionen, der tager fat på spørgsmål af regional relevans og global betydning.

  • Paphos, Cypern

  Neapolis University på Cypern er et ungt, men dynamisk, hurtigt voksende universitet, der har fungeret siden 2010 i hjertet af den charmerende by Pafos på vestkysten af øen Cypern og tilbyder bachelor-, kandidat- og ph.d.-programmer på både græsk og engelsk . Tilmelding til Neapolis University på Cypern giver studerende et højt, stimulerende og behageligt miljø. Den største fordel ved Neapolis er kvaliteten og dedikationen af dets fakultet, hvoraf de fleste har betydelig erfaring med at undervise og lave forskning i europæiske og amerikanske universiteter. Baseret på et sådant fakultet og en ambitiøs strategi bliver det hurtigt et af de bedste private universiteter på Cypern.

  • Amsterdam, Holland
  • Famagusta, Cypern

  Et universitet for drømmere og gørere. Et universitet for næste generations, globale teknologitalenter. Et universitet til at starte din fremtid.

  • Nicosia, Cypern

  Philips University er en dynamisk institution, der leverer intellektuelt stimulerende og udfordrende bachelor- og kandidatuddannelser. Programmerne fra Philips University er velafbalancerede, meningsfulde og nyttige for studerende. Universitetsfakultetet, med bevis for undervisning og forskningskvalitet og engagement i studerendes læring, leverer programmerne.

  • Manchester, Det Forenede Kongerige
  • Budapest, Ungarn
  • + 62 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Strovolos, Cypern

  Udfordringerne i nutidens globale økonomi er enorme og udvikler sig hele tiden. Derfor giver studerende, der forfølger en videregående uddannelse/certifikat i erhvervslivet, mere mening end nogensinde. CBS tilbyder gennem sine programmer en vifte af akademiske og ikke-akademiske oplevelser for at udstyre vores studerende med kvaliteterne som en moderne leder.

  • Cyprus Online, Cypern

  Som det andet offentlige universitet, der blev oprettet i 2002, har Open University Cyprus (OUC) til formål at udfylde et vigtigt hul i det cypriotiske videregående uddannelsessystem og tilbyde akkrediterede fjernundervisningsgrader på alle niveauer (bachelor, master og doktorgrad). På baggrund af dets oprindelse som landets eneste universitet dedikeret til fjernundervisning vokser OUC hurtigt i akademisk statur og samlet omdømme. Dagens udfordrende virkelighed har udvidet OUC's horisonter og bidraget til at bringe Cypern tæt på dets strategiske mål: at blive etableret som et regionalt uddannelses- og forskningscenter og knudepunkt for både internationale lærde og studerende i det østlige Middelhavsområde.