Keystone logo
Ægypten

Bedste universiteter til Health Care Programmer i Ægypten 2024

Antal institutioner: 23
  • Cairo, Ægypten

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, USA
  • Athens, Grækenland
  • + 11 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Cairo, Ægypten

  Helwan University er et universitet for teknologi og applikationer, det besidder alle faktorer for forskel og mangfoldighed. Det anses for at være en unik model blandt egyptiske universiteter, da den omfatter kunst, billedkunst, anvendt kunst, kunstuddannelse, musikuddannelse og fysisk uddannelse. At være i hjertet af et industrielt samfund Helwan University som en unik model blandt egyptiske universiteter generelt. Det består af 20 fakulteter samt 50 forskningscentre og produktive enheder, der forbinder universitetet med problemerne i det egyptiske samfund.

  • Cairo, Ægypten

  Alexandria University stræber efter at genoprette den historiske status for Alexandria University og at opnå et omfattende kvalitativt spring inden for forskellige vidensfelter inden for en ramme af ædle menneskelige værdier, der gør det muligt for den at tage en førende position i sit nationale, arabiske, afrikanske, middelhavs og globale miljøer. University of Alexandria er en national, uddannelsesmæssig, forsknings- og udviklingsinstitution integreret i produktion og formidling af viden. Vægter også opbygningen af et moderne menneske og den kulturelle rehabilitering af samfundet. Og være i stand til at påtage sig lederstillinger i alle sektorer.

  • قسم أول 6 أكتوبر, Ægypten

  MSA University giver studerende den første britiske videregående uddannelse i Egypten og Mellemøsten. Det hjælper dem også med at tilegne sig kreative evner og forpligtelser til livslang læring. Vi mener, at vores studerende opgraderer med udviklede skrive-, analytiske og kommunikationsevner, der er vigtige for dem. MSA-kandidater trives ikke kun på deres første job, men gennem hele deres karriere.

  • ثالث القاهرة الجديدة, Ægypten

  The German University In Cairo , GUC, er et egyptisk privat universitet grundlagt af præsidentdekret 27/2002 i henhold til lovnummer 101/1992 og dets udøvende forskrifter nr. 355/1996. Det tyske universitet i Kairo / Deutsche Universität i Kairo blev oprettet i 2002 i samarbejde med statsuniversiteterne i Ulm og Stuttgart under protektion af det egyptiske ministerium for videregående uddannelse, ministeriet for videnskab, forskning og kunst, staten Baden-Württemberg , Tyskland, og støttet af den tyske akademiske udvekslingstjeneste (DAAD), den tyske ambassade i Kairo, det arabiske / tyske industri- og handelskammer (AHK), forbundsministeriet for uddannelse og forskning, Tyskland, statsuniversitetet i Tübingen, State University of Mannheim og Academy of Fine Arts Leipzig.

  • Canal Mahmoudiah Street, Ægypten

  Pharos University In Alexandria er forpligtet til sin rolle i udviklingen af samfundet ved at give et stabilt og stimulerende miljø for uddannelse og videnskabelig forskning. Universitetet tilbyder en fremtrædende uddannelsestjeneste ved at give alle studerende retfærdige muligheder for at sætte dem i stand til at opnå bæredygtig udvikling i alle samfundslag og optimere partnerskab med de nationale, regionale og internationale samfund inden for et fleksibelt system, der muliggør kontinuerlig udvikling og bevarelse af samfundets værdier og etik og samtidig holde trit med videnskabelig og teknologisk udvikling.

  • Km 22, Ægypten

  Newgiza University (NGU) er et tværfagligt privat universitet i Kairo, Egypten. NGU ligger på det legendariske Giza-plateau, kun få minutter fra de store pyramider, og leverer universitetsuddannelse i verdensklasse til studerende lokalt, regionalt og internationalt.

  • Gamaiet Ahmed Orabi, Ægypten

  Siden Misr International University blev oprettet, har vi forpligtet os til akademisk skelnen og kvalitetsuddannelse. Ser jeg tilbage på de sidste år, er jeg fyldt med stolthed over universitetets præstationer og kontinuerlige forfølgelse af intellektuel, professionel og kreativ udvikling af dets studerende.

  • Beni Suef, Ægypten

  NUB blev etableret i centrum af East New Beni Suef City lige op ad Cairo-Beni Suef-vejen. I det øjeblik, vi opfattede, hvor meget opmærksomhed uddannelse har brug for, især i Øvre Egypten, er det samme øjeblik, hvor vi indså, at vores drøm om at bygge NUB er opnåelig. Et universitet er et sted at pleje unge og forberede uddannede generationer, som vi kan overlade udviklingen af vores elskede hjemland til.

  • Cairo, Ægypten

  Higher Institute for Engineering Technology and Business Administration er forpligtet til at tilbyde enestående akademisk miljø, der hjælper studerende med at få viden, færdigheder og professionel etik til at konkurrere lokalt og i et partnerskab med de canadiske universiteter til at kvalificere kandidater til at arbejde regionalt og internationalt. Instituttet støtter videnskabelig forskning og vinder samfundets tillid.

  • Cairo, Ægypten

  Det moderne uddannelsessystem stammer sine studerende fra Koranskoler og Al-Azhar ved dets fremkomst, da der var komiteer, der strejfer rundt i landet for at besøge Koranskoler og vælge særprægede studerende til at deltage i moderne skoler, der blev også udvalgt karakteristiske studerende fra Al-Azhar til at deltage gymnasier ved deres etablering, men snarere var nogle heldige at deltage i missionen sendt af Mohammed for at studere i Frankrig.

  • El Shorouk City, Ægypten

  UFE sigter mod at bringe sine studerende den fremragende franske uddannelse til Egypten. Med en ægte multikulturel oplevelse planlægger universitetet at pleje den næste generation af stifindere og ekstraordinære visionærer på tværs af forskellige områder. Et årti siden dets indvielse har universitetet til formål at bidrage aktivt til udviklingen af uddannelsesstandarder i Egypten. UFE er en bro mellem Europa, Mellemøsten og Afrika i Kairo.

  • El-Nahda, Ægypten

  Prof. Ibrahim Abouleish (1937 - 2017) grundlagde SEKEM i 1977, et initiativ, der fremmer bæredygtig udvikling mod en fremtid, hvor ethvert menneske kan udfolde deres individuelle potentiale, hvor menneskeheden lever sammen i sociale former, der afspejler menneskelig værdighed, og hvor alle økonomiske aktiviteter er udføres i overensstemmelse med økologiske og etiske principper. Som en del af sin vision etablerede Prof. Abouleish Heliopolis University for Bæredygtig Udvikling i 2009; det første universitet i Mellemøsten, der erklærer bæredygtig udvikling som sin vigtigste ledende rektor.

  • Cairo, Ægypten

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...