We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Forenede Arabiske Emirater

Bedste universiteter til Health Care Programmer i Forenede Arabiske Emirater 2024

Antal institutioner: 5
  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  Opkaldt efter sin højhed Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, vicepræsident og premierminister for De Forenede Arabiske Emirater og hersker i Dubai, har Mohammed Bin Rashid University of Medicine and Health Sciences (MBRU) formål at blive et globalt knudepunkt for innovativ og integreret sundhedsuddannelse og forskning til tjeneste for menneskeheden.

  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  RCSI har udviklet ledere inden for medicin og sundhedspleje siden dets grundlæggelse i 1784. I 2005 oprettede vi Institute of Leadership, Irlands eneste institution på tredje niveau, der udelukkende er dedikeret til at udvikle ledelses-, ledelses- og uddannelsesevne hos sundhedspersonale.

  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  DMC er forpligtet til at tilbyde akkrediterede sundhedsfaglige uddannelser på bachelor- og kandidatniveau til studerende ved at tilbyde et læringsmiljø, der fremmer islamiske værdier og fremmer høje niveauer af studerendes præstationer, i overensstemmelse med de højeste standarder for akademisk ekspertise for at tjene erhvervet, det videnskabelige samfund og offentlig.

  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  Jazeera University blev etableret i februar 2010 i Mogadishu, Somalia af en eklektisk gruppe af somaliske lærde. Det er et videregående uddannelsescenter, der er gearet til at skabe et videnbaseret samfund.

  • Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater
  • Al Ain, Forenede Arabiske Emirater
  • + 1 Mere

  Fatima College Of Health Sciences (FCHS) blev grundlagt i 2006 og har til formål at imødekomme De Forenede Arabiske Emiraters voksende behov for dygtige sundhedspersonale. Kollegiet startede med at tilbyde BSc. i sygeplejeprogram i 2006 og har siden da udvidet til at tilbyde mere end 10 uddannelser på BSc. og diplomniveauer i sundhedsvidenskab. Sygeplejeprogrammet drives i samarbejde med Griffith University i Australien.