Keystone logo
Ghana

Bedste universiteter til Health Care Programmer i Ghana 2023

Antal institutioner: 7
  • New York, USA
  • Athens, Grækenland
  • + 11 Mere

  Unicaf er en global uddannelsesorganisation med base i Europa, der tilbyder stipendier til støtteberettigede kandidater til at forfølge akademiske studier med dets partneruniversiteter, i øjeblikket University of Suffolk (UK), Liverpool John Moores University (UK), University of South Wales (UK) , University of California, Riverside Extension (USA) og Unicaf University (Afrika) på flere campusområder.

  • Accra, Ghana

  MEST er et uddannelsesprogram inden for teknologi-iværksættere i Afrika, intern frøfond og netværk af knudepunkter, der tilbyder inkubation til teknologiske opstart i Afrika. MEST blev grundlagt i Ghana i 2008 og leverer kritisk færdighedstræning, finansiering og support inden for softwareudvikling, forretning og kommunikation til Afrikas tech -iværksættere. Knudepunkter er placeret i Accra, Ghana; Lagos, Nigeria; Cape Town, Sydafrika; og Nairobi, Kenya. MEST er finansieret af Meltwater Foundation, den non-profit arm af Meltwater, en global leder inden for medieintelligens og Outside Insight.

  • Accra, Ghana

  NiBS er en privat handelshøjskole i Ghana. Det blev grundlagt for at gøre en forskel med en ny form for uddannelsesmodel designet til at imødekomme ledernes behov. NiBS programleveringsmodel er designet omkring travle ledere, nem at opleve, innovativ og fremadskuende. Vores grundlæggende forudsætning er, at der er en ny daggry for Afrika, der kræver lederskabskreativitet for at dukke op og skinne. Afrika har brug for ledere med avancerede kognitive ledelsesevner for at opdage begrænsningerne ved den nuværende ledelsespraksis, udvikle dyb indsigt i, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer.

  • Boston, USA
  • Mexico City, Mexico
  • + 32 Mere

  Vi skaber et miljø, hvor vores partnerskoler har en chance for at få forbindelse med talent på et magtfuldt, personligt niveau og skabe obligationer med højt kvalificerede kandidater.

  • Accra, Ghana

  Crown University er en co-pædagogisk højere institution med en beviselig uddannelsespolitik, der tilbyder en bred vifte af ekspertise, der skaber livsændrende muligheder for virkelig original og innovativ forskning med udsigter fra det 21. århundrede. Vores programmer er udviklet baseret på psykomotoriserede, modulopbyggede og tidsuafhængige og interaktive uddannelsessystemer med ICVP-uddannelsesstandarder (Industry Certified & Validated Professional), der er teoretiske, men tunge på resultater, der alligevel er drevet af problembaseret tilgang designet til at eksportere videregående uddannelser oversøisk.

  • Sharjah, Forenede Arabiske Emirater
  • Cape Town, Sydafrika
  • + 14 Mere

  Westford University College er en af de førende og prestigefyldte handelshøjskoler, der ligger i De Forenede Arabiske Emirater, der tilbyder kvalitetsuddannelsesleverancer på tværs af studerende, kandidatuddannelser og erhvervsprogrammer, der bærer betydelig værdi og anerkendelse fra tildelende organer og akkrediterede universiteter, der har sin tilstedeværelse i Storbritannien, Libanon, USA, Afrika, Indien og UAE. Vores strategiske partnerskaber og forståelse af skiftende branchekrav og dyb analyse af økonomiske realiteter sikrer, at vi tilbyder en meningsfuld og forskelligartet portefølje af ledelses-, mode- og teknologibaserede programmer. Vi har udviklet en integreret alliance med Liverpool John Moores University og Cardiff Metropolitan University i Storbritannien og UCAM i Spanien. Over tusinder af studerende fra mere end 100 forskellige lande studerer i Westford, og de er blevet en del af et læringssamfund, der fremmer kritisk tænkning, eksperimentel læring, innovation og virksomhed. Institutionen er blevet anerkendt for ekspertise inden for uddannelsesmæssig levering og effektiv læringspædagogik, og flere udmærkelser blev tilbudt i perioden 2015-19. Vi er blevet tildelt af Forbes Mellemøsten i 2019, modtaget MENAA-prisen for 'Best Corporate Brand' 2019, Asian Education Leadership Award for 'Asias Best Emerging Business School', Mellemøsten 'Best International Business College' i 2017 og The Times Higher Education Prisen for 'fremragende studiestøtte' i 2016.

  • Pudong, Kina
  • Beijing, Kina
  • + 3 Mere

  Som Kinas eneste handelsskole, der stammer fra samarbejde på regeringsniveau, er CEIBS forpligtet til at uddanne ansvarlige ledere, der er bekendt med "China Depth, Global Breadth" i overensstemmelse med dens motto "Samvittighedsfuldhed, innovation og ekspertise". Ledere fra den kinesiske centralregering og EU har henholdsvis roset CEIBS som "en vugge af fremragende ledere" og "et forbillede for EU-Kina-samarbejdet".