Keystone logo
Irland

Bedste universiteter til Health Care Programmer i Irland 2023

Antal institutioner: 82
  • Cork, Irland

  Et førende universitet for fremragende undervisning og forskning. Rangeret i top 1,1 % af universiteter verden over* og #1 i Europa for IMPACT*. Sikkert, venligt og det eneste engelsktalende land i EU. 2 års "stay back" arbejdsvisum for studerende uden for EU og fantastiske praktikmuligheder for alle!

  • Limerick, Irland

  University of Limerick er et særpræg, banebrydende og forbundet universitet, der former fremtiden gennem uddannelse og bemyndigelse af mennesker til at imødekomme morgendagens reelle udfordringer.

  • Dublin, Irland

  Der er så mange grunde til, at en international kandidatstuderende gerne vil studere i Irland og på University College Dublin (UCD). Irland er en ideel destination for en international studerende, der ønsker en uddannelse i verdensklasse i et progressivt, innovativt land med lovende karrieremuligheder. Det er også perfekt for studerende, der er interesseret i fantastisk natur, smukke kyst- og bjergvandringer, gammel kultur og arkitektur.

  • Dublin, Irland

  Independent College Dublin har den perfekte beliggenhed for studielivet i Dublin: vi er lige i centrum af byen, omgivet af kulturelle, akademiske og fritidsattraktioner. Independent College Dublins primære mål er at bringe vores studerende gennem læringsprogrammer, der er relevante, forbliver hos dig for evigt, er grundlaget for din fremtidige succes og resulterer i kvalifikationer, der er højt respekteret inden for dit valgte felt. Efter afslutningen vil din bachelor-, postgraduate- eller professionelle pris i de forskellige discipliner blive anerkendt, uanset hvor du går, både i Irland og i udlandet. Vi er et målfokuseret, karriereorienteret college. Vi er stolte af vores personlige undervisning, leveret til de højeste akademiske standarder i et interaktivt læringsmiljø af højt kvalificerede og venlige lærere.

  • Dame Street, Irland

  Vores kandidater drager fordel af at have opnået en avanceret forretningsuddannelse fra et universitet, der er både velkendt og højt rangeret over hele verden. Trinity er placeret i 1. placering i Irland og blandt de bedste globale universiteter.

  • Perth, Det Forenede Kongerige
  • Shetland, Det Forenede Kongerige
  • + 11 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Grand Canal Dock, Irland
  • Dublin, Irland

  Pulse College grundlagt i 1990 og leverer de højeste standarder for professionelle uddannelseskurser inden for lyd, musik, film, spil og animation. Med kurser designet og leveret af erfarne arbejdende fagfolk, er Pulse i spidsen for professionelle branchekurser. Kollegiet er internationalt anerkendt for sine faciliteter i verdensklasse, standarden for dets uddannelsesprogrammer og kvaliteten af sine kandidater.

  • Dublin 2, Irland

  Grundlagt som det nationale træningsorgan for kirurgi i Irland, har RCSI været på forkant med sundhedsuddannelser siden dets oprettelse i 1784. I dag er vi et innovativt, verdensførende internationalt sundhedsvidenskabeligt universitet og forskningsinstitution, der tilbyder uddannelse og træning på undergraduate. , Postgraduate og Professionelle niveauer.

  • Manchester, Det Forenede Kongerige
  • Budapest, Ungarn
  • + 62 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wexford, Irland

  Chevron Training er en førende udbyder af akkrediteret videreuddannelse og videregående uddannelse inden for sektorerne Healthcare og Early Years Care og Education. Vi er specialiserede i levering af online børnepasning og sundhedspleje kurser, der er skræddersyet til vores elevers behov.

  • Dublin, Irland

  National Institute for Bioprocessing Research and Training (NIBRT) er et globalt ekspertisecenter for uddannelse og forskning i bioforarbejdning. NIBRT er placeret i et nyt anlæg i verdensklasse i Dublin, Irland. Denne facilitet er specialbygget til nøje at replikere et moderne bioforarbejdningsanlæg med avanceret udstyr.

  • Thomas Street, Irland

  National College of Art and Design indtager en unik position inden for kunst og designuddannelse i Irland og tilbyder det bredeste udvalg af kunst- og designgrader på bachelor- og postgraduate niveau. Mange af de vigtigste irske kunstnere, designere og kunstlærere har studeret eller undervist i kollegiet. Det har længe været den centrale og vigtigste uddannelsesinstitution for kunst og design i Irland.

  • Dromthacker, Irland

  Institute of Technology Tralee (IT Tralee) blev etableret i 1977 som Regional Technical College, Tralee og blev i 1992 Institute of Technology, Tralee. Instituttet har i øjeblikket 3.500 fuldtids- og deltidsstuderende, der beskæftiger 350 ansatte og yder et økonomisk bidrag på ca. € 60 mio. Til den lokale økonomi årligt.

  • Dublin, Irland

  Warnborough College (Irland) er et uafhængigt college, der tilbyder kvalifikationer ved fjernundervisning. Det blev grundlagt i Irland i 1997, men dets rødder går tilbage til Oxford, hvor Warnborough College (UK) blev etableret i 1973. I dag er der to uafhængige colleges under Warnborough-mærket, der tilbyder unikke læringsmuligheder til en bred vifte af studerende fra omkring verdenen.

  • Galway, Irland

  National University Of Ireland (NUI) Galway School of Law blev grundlagt i 1849 og leverer innovativ juridisk uddannelse i en dynamisk skole dedikeret til effektiv juridisk forskning af høj kvalitet. Med 800 bachelor- og postgraduate studerende, over 40 ansatte, en række bachelor- og postgraduate-programmer og spændende kliniske juridiske uddannelsesmuligheder understreger skolen studerende-fokuseret, forskningsstyret undervisning leveret i et støttende og intellektuelt udfordrende miljø.