Keystone logo
Italien

Bedste universiteter til Health Care Programmer i Italien 2024

Antal institutioner: 4
  • Milan, Italien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rome, Italien

  Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus) - et universitet udelukkende dedikeret til sundheds- og lægevidenskab. UniCamillus modtog godkendelse af universitetsforskrifter og uddannelsesforordninger den 20. juni 2017 af CUN (Italian National University Council) og akkreditering af ANVUR (Italian National Agency of Evaluation for University and Research) den 5. september 2017.

  • Lido di Camaiore, Italien
  • La Spezia, Italien

  Istituto Stomatologico Toscano fra Lido di Camaiore, i provinsen Lucca, beskæftiger sig med uddannelse og udvikling af efteruddannelsesprogrammer for tandlæger, tandplejere og tandlæger. Videregående skole er rettet mod både studerende, der har opnået en tre-årig grad, og dem, der har opnået en specialist eller old-school-kandidatgrad, såvel som for fagfolk, der ønsker at komme tilbage i spillet, uddybe deres færdigheder og øge kvaliteten af de tjenester, de tilbyder deres patienter.

  • Rome, Italien

  Campus Bio-Medico University of Rome blev etableret i 1993 med det kulturelle formål at genskabe de biomedicinske videnskaber værdien af menneskeliv og personen som deres centrale fokus.