Keystone logo
Japan

Bedste universiteter til Health Care Programmer i Japan 2024

Antal institutioner: 4
  • Takamatsu, Japan

  Vores skole tilbyder et vidunderligt naturmiljø og er udstyret med fremragende undervisningsmedarbejdere og et avanceret træningsanlæg. Vores vigtigste pædagogiske mål er at forberede de studerende på deres fremtidige rolle i samfundet som en del af sundhedspersonalet ved at fremme deres følelse af medmenneskelighed sammen med at formidle bred viden og tilskynde deres videnskabelige tænkning og problemløsningskapaciteter.

  • Aomori, Japan

  Vores universitet sigter mod at forbedre folks sundhed og livskvalitet, og vores filosofi er at udvikle menneskelige ressourcer, der kan praktisere menneskelig pleje, der bedst udnytter regionale egenskaber i Aomori-landet, der er velsignet med de fire årstids rige natur det har næret ”livet.” Det vil jeg. "Udvikling af menneskelige ressourcer med rig menneskelighed", "Udvikling af menneskelige ressourcer, der kan bidrage til udvikling af sundhed, lægebehandling og velfærd", "Udvikling af menneskelige ressourcer, der kan reagere på regionale karakteristika", "Udvikling af menneskelige ressourcer, der kan spiller en aktiv rolle ud fra et globalt perspektiv "," Med de fem missioner "At bidrage til lokalsamfundet" blev det åbnet i 1999 i tre afdelinger: Sygepleje, Fysioterapi og Social velfærd.

  • Bunkyo City, Japan

  Juntendo University mission er at stræbe efter fremskridt i samfundet gennem uddannelse, forskning og sundhedspleje. For at udføre denne mission, baseret på det japanske udtryk "Sanmu Syugi", accepterer Juntendo University enhver uanset deres køn, nationalitet eller akademiske baggrund, der inkorporerer universitetets motto "Jin - jeg eksisterer som du eksisterer" og princippet om "Fudan Zenshin - Løbende fremad ”.

  • Asahikawa, Japan

  Asahikawa Medical University blev grundlagt på opfordring fra den nationale regering i november 1973 som det første nationale medicinske universitet, der blev oprettet for at forbedre regionale medicinske tjenester og velfærd og reducere forskelle i medicinsk pleje i byerne / landdistrikterne.