Keystone logo
Kasakhstan

Bedste universiteter til Health Care Programmer i Kasakhstan 2024

Antal institutioner: 32
  • Astana, Kasakhstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Almaty, Kasakhstan

  Satbayev University er det ældste og et af de mest prestigefyldte tekniske universiteter i Kasakhstan, kendt for minedrift og olievirksomhed. Selvom tekniske specialiteter dominerer Satbayev University visitkort, er det et tværfagligt universitet, hvor man underviser i arkitektur og ledelse.

  • Atyrau, Kasakhstan

  Khalel Dosmukhamedov Atyrau State University er en moderne uddannelsesinstitution. VORES UDDANNELSESINSTITUTION er det eneste statsuniversitet i Atyrau-regionen, der giver mulighed for at få uddannelse af høj kvalitet inden for naturvidenskab, humaniora, økonomi, jura, kunst og musik, pædagogiske og landbrugsspecialiteter.

  • Almaty, Kasakhstan

  International University of Information Technology ( IITU ) er det eneste universitet i Kasakhstan, der modtager ASIIN institutionel international akkreditering. Universitetet uddanner en ny generation af specialister i IKT med viden om brancheteknologier, avanceret ledelse, økonomi og kommunikationsevner.

  • Almaty, Kasakhstan

  Almaty University of Power Engineering and Telecommunications , opkaldt efter Gumarbek Daukeyev, er et af de førende tekniske universiteter i Centralasien. Det giver undersøgelser inden for energi, telekommunikation, it -teknologier, rumteknik, robotteknologi og kunstig intelligens.

  • Nur-Sultan, Kasakhstan

  Astana Medical University er en af lederne inden for medicinsk uddannelse og træner konkurrencedygtige specialister inden for sundhedsvæsen under princippet "Uddannelse for alle, så længe livet varer ud", og udfører sine aktiviteter under nationale og internationale kvalitetsstandarder til fordel for enkeltpersoner samfund og stat.

  • Taldykorgan, Kasakhstan

  Zhetysu University, opkaldt efter Ilyas Zhansugurov, er et stort regionalt universitet, der kombinerer klassiske principper med moderne uddannelsesprogrammer. Universitetet udvikler sig som et tværfagligt innovationsorienteret Smart-universitet inden for uddannelse, videnskab og opdragelse.

  • Nur-Sultan, Kasakhstan

  Universitetets nøglefunktion er undervisning. Astana University underviser i henhold til sine uddannelsesstandarder, forbereder kandidater i efterspørgsel på det moderne arbejdsmarked i førende virksomheder i forskellige brancher. Blandt kandidaterne fra Astana University er der mange, der arbejder i det offentlige.

  • Almaty, Kasakhstan

  Kainar University , Kainar Academy's efterfølger, er en af de første videregående uddannelsesinstitutioner i ny dannelse baseret på kommercielle principper i uafhængige Kasakhstan. Det er det første private universitet som en tværfaglig højere uddannelsesinstitution med social og humanitær orientering.

  • Turkistan, Kasakhstan

  Akhmet Yassawi International Kazakh-Turkish University blev oprettet på baggrund af den mellemstatslige aftale mellem Kasakhstan og Tyrkiet for at forberede moderne, højt kvalificerede specialister fra ungdommen i tyrkisk-talende lande og er beliggende i det åndelige centrum af den tyrkiske verden - Turkestan.

  • Kokshetau, Kasakhstan

  Abay Myrzakhmetov Kokshetau University - er en højere uddannelsesinstitution med højt kvalificeret personale og pædagogisk potentiale, gode materielle og tekniske ressourcer. Det er en af de førende videregående uddannelsesinstitutioner i Kasakhstan, der leverer licenserede uddannelsestjenester, der overholder moderne krav på arbejdsmarkedet.

  • Aktau, Kasakhstan

  Uddannelsespolitik implementeres aktivt på et af de førende universiteter i Kasakhstan - det kaspiske universitet for teknologi og teknik opkaldt efter Sh. Yessenov. I dag er vores universitet det største moderne universitet, der har bestået statscertificering og akkreditering.

  • Karagandy, Kasakhstan

  Karaganda Technical University er en af de førende tekniske gymnasier i Kasakhstan. Oprettelsen af Mining Institute var en vigtig begivenhed ikke kun for Karaganda, men også for det centrale Kasakhstan. I dag har universitetet ni fakulteter. Universitetet uddanner specialister i mere end 46 specialiteter.

  • Nur-Sultan, Kasakhstan

  Kazakh National University Of Arts ( KazUniArt ) er en offentlig videregående uddannelsesinstitution i Kasakhstan. Kazakh National University Of Arts er et af de mest prestigefyldte universiteter i Kasakhstan og sidder komfortabelt blandt de top 90 universiteter i landet.

  • Almaty, Kasakhstan

  Almaty-grenen af "St. Petersburg Humanitarian University of Trade Unions" kan få russisk uddannelse i Kasakhstan. Almaty-filialen er et af de største, velrenommerede centre til uddannelse af professionelle på højeste niveau. Det er med rette blevet en af de førende højere uddannelsesinstitutioner i Republikken Kasakhstan.