Keystone logo
Kirgisistan

Bedste universiteter til Health Care Programmer i Kirgisistan 2024

Antal institutioner: 9
  • Bishkek, Kirgisistan

  ALA-TOO INTERNATIONAL UNIVERSITY består af fem blokke med klasselokaler og laboratorier udstyret med internettet og moderne interaktive tavler. Der er fire fakulteter, tre institutter og 16 afdelinger i AIU. Det primære undervisningssprog er engelsk. Russisk, kirgisisk og tyrkisk er hjælpesprog.

  • Jalal-Abad, Kirgisistan

  Jalal-Abad State University er en offentlig institution designet til at yde videregående uddannelse inden for følgende områder: elektronik, energi; konstruktion; uddannelse; agroindustrielt kompleks. Universitetet værdsætter promoveringen af dydige idealer og begrebet helpersonuddannelse.

  • Bishkek, Kirgisistan

  Kyrgyz National University opkaldt efter Jusup Balasagyn (KNU), er en offentlig videregående uddannelsesinstitution i Kirgisistan. Det er den ældste og den største videregående uddannelsesinstitution i Kirgisistan. Universitetets hovedcampus ligger i Bishkek - hovedstaden i Kirgisistan.

  • Bishkek, Kirgisistan

  Kyrgyz National Agrarian University , opkaldt efter KISkriabin er en offentlig videregående uddannelsesinstitution i Kirgisistan. Hovedcampusen ligger i hjertet af hovedstaden i Kirgisistan - Bishkek. Kyrgyz National Agrarian University , opkaldt efter KISkriabin, tager trygt en plads blandt de 20 største universiteter i Kirgisistan.

  • Bishkek, Kirgisistan

  Siden oprettelsen har Kirgisistan Tyrkiet Manas University overvejet at gennemføre kvalificerede uddannelsesstudier blandt de tyrkiske republikker blandt sine primære opgaver. Vores universitet har til formål at hjælpe tyrkiske unge, der er udstyret med et moderne og nutidigt uddannelsessystem med en fælles forståelse, med at rejse bevidste, selvforsynende og ansvarlige personer.

  • Bishkek, Kirgisistan

  Kyrgyz State Technical University , opkaldt efter I. Razzakov ( KSTU ), er flagskibet for ingeniøruddannelsen i Kirgisistan. Universitetet forbereder højt kvalificerede specialister inden for forskellige områder til vores republik, nær og langt i udlandet.

  • Bishkek, Kirgisistan

  Kyrgyz Economic University , opkaldt efter M. Ryskulbekov, er den eneste uddannelsesinstitution i vores land, der har udviklet sig fra FTSST (Frunze Technical School of Soviet Trade) til universitetet. Vores universitet er en af lederne af det moderniserede system for videregående uddannelse i Kirgisistan.

  • Bishkek, Kirgisistan

  University Of Central Asia ( UCA ) er et privat, non-profit, sekulært universitet. Missionen for University Of Central Asia er at fremme den sociale og økonomiske udvikling i Centralasien.

  • Bishkek, Kirgisistan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...