Keystone logo

Bedste universiteter til Health Care Programmer i Malta 2023

Antal institutioner: 18
  • San Gwann

  European Forensic Institute er en videregående uddannelsesinstitution i Malta, grundlagt i 2018 og fuldt akkrediteret af Malta Further and Higher Education Authority (MFHEA) med licensnr. 2018-014. Vores kontor og laboratorium er placeret i den avancerede Malta Life Sciences Park, hvor vores tilstedeværelseslektioner og laboratoriesessioner finder sted.

  • Valletta

  European Institute of Management forestiller sig et markant anderledes online lærings- og forskningsfællesskab fra det 21. århundrede, hvor fagfolk arbejder sammen og lærer at anvende viden til at finde kort- og langsigtede løsninger til deres organisation og skabe positive forandringer i deres job og i deres liv.

  • Il-Kalkara

  Global College Malta er en af Middelhavsregionens mest prestigefyldte og fremadstormende private institutioner med base på Malta. Vi er kendt for at tilbyde usædvanlige bachelor- og postgraduate-kurser af høj kvalitet. Vores holistiske uddannelse i verdensklasse og tværfaglige læseplaner er rettet mod at forberede vores studerende til at få en tilfredsstillende og meget givende karriere.

  • Pembroke

  ACS – ASOMI College of Sciences er en akkrediteret videregående uddannelsesinstitution, grundlagt for at udvikle innovative modeller og løsninger inden for den akademiske kontekst, fremme læringskapacitet orienteret mod en træningsoplevelse understøttet af effektive værktøjer og sætte den studerende som en reel hovedperson i centrum af uddannelsesvej, der forbereder ham/hende til at blive en succesfuld professionel.

  • Cospicua

  Det amerikanske universitet på Malta (AUM) er et universitet i amerikansk stil dedikeret til videregående uddannelse og forskning for et internationalt samfund på den højeste standard. Uddannelserne, forskningsaktiviteter og service til samfundet forvandler liv og tjener samfundet ved at uddanne etisk vidende borgere, skabe viden og sætte viden til at fungere i en global ramme. AUM uddanner en forskelligartet studerende til at blive etisk ansvarlige globale borgere, kritiske tænkere og fremtidige ledere i et akademisk udfordrende læringsmiljø. Det stræber konstant efter at innovere og forbedre kvaliteten i undervisning, forskning, offentlig service og økonomisk udvikling. Den måde, AUM leverer uddannelserne på, udgør en afgørende byggesten i fundamentet for dens identitet. Hvert program guider de studerende til at opbygge deres viden fra bunden og strukturere viden på en sammenhængende og kogent måde. Det tager de studerende hele vejen fra grundlæggende principper til praktisk praksis med de nyeste branche-teknologier, der er relevante for deres felt.

  • Victoria
  • London

  Queen Mary University of London (QMUL), et Russell Group-universitet i Storbritannien, har åbnet en medicinsk campus på Malta, Europa. Vi accepterer ansøgninger om tilmelding til september 2021, og vores ansøgningsfrist er lørdag den 30. juni 2021.

  • Barcelona
  • Madrid
  • Birkirkara

  GBSB Global Business School er en internationalt akkrediteret handelsskole i Spanien og Malta, der giver erhvervsuddannelse på engelsk til studerende fra hele verden og forbereder fremtidige kandidater til at starte en succesrig karriere globalt. GBSB Global Business School understøtter høje standarder inden for erhvervsuddannelse valideret af adskillige internationale akkrediteringsorganer.

  • Lija

  FA International er en videregående uddannelsesinstitution med base i Malta og er godkendt af National Commission for Higher Education (NCFHE) med licensen n. 2018-006.

  • Mosta

  This institution was built by a group of global educators with experiences across the world. After witnessing the constant changes facing the business world and the root cause of traditional education, we decided to act.

  • Saint Julian's

  Why study with GSE? Because we’re good at our job! Our teachers are highly qualified and experienced. All our teachers are native speakers of English.

  • Malta Online

  Advenio eAcademy blev grundlagt i 2013 og er en videregående uddannelsesinstitution (HEI) med base i Malta (MFHEA licensnummer: 2013-FHI-0006), som henvender sig til en international kundekreds af kræsne uddannelsesudbydere og elever.

  • Valletta
  • Rome
  • Msida

  University of Malta (UM) er den højeste undervisningsinstitution på Malta. Det er offentligt finansieret og er åbent for alle dem, der har de nødvendige kvalifikationer. Der er omkring 11.000 studerende, og omkring tolv procent af studenterpopulationen er international.

  • Hamburg
  • Valletta

  Kühne Logistics University – Wissenschaftliche Hochschule für Logistik und Unternehmensführung ( KLU ) – er et privat universitet beliggende i Hamborgs HafenCity. KLU er et af de meget få private universiteter i Tyskland, der har ret til at tildele deres egne ph.d.er. Det uafhængige, statscertificerede universitets store forskningsområder er bæredygtighed, digital transformation og værdiskabelse inden for transport, global logistik og Supply Chain Management. 2020 KLU fejrer sit 10 års jubilæum under mottoet "10 års prisvindende undervisning og forskning".

  • Floriana

  London School of Commerce, Malta Ltd (LSCM) was established in June 2014 as a global higher education provider in Malta and forms part of the London School of Commerce Global Group.

  • Paola

  Established in 2001, the Malta College of Arts, Science and Technology is the country’s leading vocational education and training institution. Six Institutes in Malta and the Gozo Campus, MCAST offers 180 full-time and over 300 part-time vocational courses ranging from certificates to Master’s degrees (MQF Level 1 to Level 7).