Keystone logo
New Zealand

Bedste universiteter til Health Care Programmer i New Zealand 2024

Antal institutioner: 43
  • Dunedin, New Zealand
  • Christchurch, New Zealand
  • + 1 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wellington, New Zealand

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Canterbury Plains, New Zealand

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New Plymouth, New Zealand

  The Western Institute of Technology at Taranaki (WITT), eller Te Kura Matatini o Taranaki, er et statsfinansieret tertiærinstitut, der tilbyder uddannelse til mennesker i regionen og over hele verden. Som det lokale læringscenter i denne region er WITT her for at tjene Taranaki.

  • Auckland, New Zealand

  NCBT ( Newton College of Business and Technology ) er en NZQA-godkendt udbyder med base i Auckland. New Zealand. NCBT er registreret i New Zealand Qualifications Authority (NZQA) siden 1995 og har siden starten fokuseret på at levere kvalitetsuddannelse med stærk vægt på pastoral pleje til vores internationale studerende.

  • Lower Hutt, New Zealand

  Vi er en af New Zealands mest imponerende, globalt konkurrencedygtige tertiære institutioner. Wellington Institute of Technology er en tertiær institution, der træner omkring 6.100 studerende hvert år. Vi tilbyder en række branchestyrede kvalifikationer fra fag til grader og postgraduate programmer, der er fremtidsfokuserede, udviklet sammen med industrien og giver studerende praktiske færdigheder til at forfølge deres karrieremål.

  • Wellington, New Zealand

  På Campbell får studerende det allerbedste af engelskundervisning som en del af en berigende studenteroplevelse på vores Wellington- og Auckland-campusser. Vi er stolte af Campbells lange historie og ry for at levere akademisk læring i verdensklasse i et omsorgsfuldt og støttende miljø.

  • Hamilton, New Zealand

  En ny arbejdsverden har brug for en ny måde at lære på. Uddannelse ændrer sig, og Wintec ændrer sig med det, så vores studerende kan finde succes i en verden, der bevæger sig hurtigere end nogensinde før. Hos Wintec plejer og vejleder vi individuelle studerende som en del af et samfund, så de er trygge og udstyrede til at navigere sig frem i den fremtidige verden af nye job og arbejdsmetoder.

  • Christchurch, New Zealand

  University of Canterbury International College (UCIC) tilbyder en eksklusiv Pathway til University of Canterbury bacheloruddannelser. UCIC tilbyder universitetsoverførselsprogrammer (UTP'er), som er unikke i New Zealand. UTP'er svarer til University of Canterburys første år af bachelorgraden.

  • Masterton, New Zealand

  UCOL Limited er en uddannelsesinstitution med en historie tilbage til 1896 og har et stolt og velfortjent ry for at støtte vores samfunds læring. Denne forbindelse med samfundet er afgørende for, hvad vi gør, og det sikrer, at vores programmer hjælper studerende med at udvikle efterspurgte færdigheder.

  • Invercargill, New Zealand

  Southern Institute of Technology (SIT) tilbyder kvalitetsuddannelse og uddannelse på tværs af forskellige fag og kvalifikationer. Fra certifikater til postgraduate studier tilbyder vi NZQA-programmer for studerende at lære på et niveau og en Pathway der passer dem.

  • Auckland, New Zealand

  New Zealand School of Wines and Spirits Wins and Spirits (NZSWS) blev oprettet i 2006 af Jane Skilton MW. NZs førende udbyder af Wine & Spirit Education Trust (WSET) kurser og den eneste WSET-godkendte skole, der ejes og drives af en Master of Wine.

  • Auckland, New Zealand

  New Zealand School of Food & Wine blev grundlagt af Celia Hay og har uddannet den næste generation af baristaer, kokke, restaurant- og caféejere, gæstfrihedsledere, sommelierer og vinprofessionelle, gæstfrihedsturisme iværksættere såvel som folk der elsker god mad siden 1995.

  • Auckland, New Zealand

  Velkommen til Abacus Institute of Studies campusser i Auckland og Christchurch. Du har valgt en fremragende uddannelsesorganisation til at støtte og fremme din læring. Din tid hos os er betydelig, og vi opfordrer dig til at afbalancere dine akademiske aktiviteter og din nydelse af campuslivet.

  • Auckland, New Zealand

  Laidlaw College er det største tværnationale Christian College i Aotearoa, New Zealand, der tilbyder kvalifikationer fra certifikat til ph.d.-niveau inden for teologi og bibliske studier, mission, ministerium, rådgivning og læreruddannelse. Vi giver et dynamisk læringsmiljø for studerende overalt i Aotearoa, New Zealand og rundt om i verden med to campusser i Auckland, en i Christchurch og store muligheder for fjernundervisning.