Keystone logo

Bedste universiteter til Health Care Programmer i Portugal 2023

Antal institutioner: 92
  • Evora

  Universitetet i Évora er en offentlig højere uddannelsesinstitution, hvis oprindelse går tilbage til 1559. Efter at være blevet lukket i det 18. århundrede genåbner universitetet i 1979. På nuværende tidspunkt er det organiseret i afdelinger, som er grupperet i skoler relateret til specifikke videnskabelige domæner, såsom især Arts, Sciences and Technology, Social Sciences, Nursing School.

  • Lisbon

  At holde trit med de skiftende tider og respektere deres krav. At være et eksempel til efterfølgelse. At fylde dem med stolthed, der sammen med os har besluttet at bidrage til et mere retfærdigt og bedre samfund. Dette er NOVA School of Law forpligtelse.

  • Lisbon

  ULisboa er ansvarlig for at gøre byen Lissabon til en af de store europæiske kultur- og videnskabshovedstæder, da den hvert år byder velkommen til mere end 9000 udenlandske studerende – omkring 17,8 % af det samlede antal studerende – fra over 100 lande, som er søger uddannelse af høj kvalitet samt en anderledes kultur, dejligt vejr og den gæstfrihed, som Lissabon og Portugal har at tilbyde.

  • Rio de Mouro

  Oprettelsen af en Católica Medical School har været et projekt af Universidade Católica Portuguesa i mere end 20 år, men først nu er de rette betingelser forenet for dens oprettelse. Vores medicinske skole begynder sin rejse på et unikt tidspunkt i vores civilisation: en pandemi på globalt plan, der har påført så mange ændringer, vanskeligheder, spørgsmål og tvivl, der tvinger os til at genoverveje to grundlæggende områder for mennesker: uddannelse og sundhedspleje. Det er med stor entusiasme og ansvarsfølelse, at vi dedikerer os til oprettelsen af denne medicinske skole, sikker på dens enorme værdi for dem, der har et kald til at praktisere medicin såvel som at bidrage til den fremragende undervisning i medicin i Portugal .

  • Monte de Caparica

  Siden starten, Egas Moniz - Cooperativa de Ensino Superior , CRL har været et fællesskab af studerende, lærere og medarbejdere, hvis mission er "dedikeret til fremskridt i viden, læring og uddannelse af sine elever, til tjeneste for at forbedre sundhedsforholdene for det globale samfund i det 21. århundrede”. Det har i lang tid været en benchmark-institution i undervisning i sundhed i Portugal.

  • Lisbon
  • Porto Salvo
  • Bobadela

  Instituto Superior Técnico (Técnico) er School of Engineering ved Universitetet i Lissabon. Técnico blev oprettet for næsten 11 årtier siden og har cirka 12.000 studerende med mere end 60 forskellige nationaliteter. Toprangeret i Portugal, Técnico er internationalt anerkendt for sin akademiske og videnskabelige ekspertise inden for teknik, arkitektur, videnskab og teknologi, for at fremme forholdet mellem universiteter-erhvervssamfund og for at tilskynde til innovation, iværksætteri, jobskabelse og viden.

  • Costa da Caparica

  DEN NOVA School of Science and Technology | FCT NOVA, en af de tre største og mest prestigefyldte skoler for ingeniør- og videnskab i landet, 15 minutter fra Lissabon, er anerkendt for sin fremragende forskning, kvaliteten af sine kurser og beskæftigelsesegnetheden af sine kandidater (kandidater, mastere, læger) .

  • Evora
  • Rome
  • Thessaloniki

  Målet med dette program er at give eleverne specialiserede færdigheder i arkæologi og analytisk karakterisering af materialer fra forhistorie (megalitisk) til klassisk tid (græsk og romersk). Studiet og bevaringen af kulturarvsmaterialer er et forskningsområde med en stærk tværfaglig konnotation og kræver færdigheder, der spænder over de humanistiske og naturvidenskabelige forskningsfelter. ARCHMAT giver en fælles, integreret platform for fremragende studerende, der kommer fra enten naturvidenskabelige eller humanistiske uddannelsesbaggrunde, for at forstå de avancerede videnskabelige metoder, der bruges til at undersøge arkæologiske materialer og sigter mod at danne højt specialiserede professionelle eksperter inden for det nye felt af arkæometri, dvs. Fysisk-kemiske videnskaber anvendt til undersøgelse af arkæologiske og kulturarvsmaterialer.

  • L'Aquila
  • Hamburg
  • Barcelona
  • + 8 Mere

  Etableret i 1952 og ideelt placeret i det centrale Italien (L'Aquila er kun 110 km væk fra Rom), vores universitet er en offentlig undervisnings- og forskningsinstitution, der tilbyder et komplet udvalg af akademiske programmer, herunder bioteknologi, videnskab, økonomi, ingeniørvidenskab, uddannelse, humaniora , medicin, psykologi og idrætsvidenskab. Med 7 afdelinger tilbyder University Of L'Aquila sine over 19.000 tilmeldte studerende 69 gradskurser på tværs af disciplinerne (både på bachelor- og postgraduate niveau, inklusive internationale MSc-kurser, der udelukkende undervises på engelsk), 9 forskningsdoktorgradsprogrammer, specialiseringsskoler, specialisering- masteruddannelser og erhvervsuddannelser. Mange medlemmer af dets fornemme fakultet på omkring 600 professorer og forskere har modtaget international anerkendelse og betragtes som førende inden for deres forskningsområder.

  • Lisbon

  NOVA University Lisbon blev grundlagt den 11. august 1973 og er det yngste af Lissabons tre statsuniversiteter. Integreret inden for en ramme for ekspansion og diversificering af videregående uddannelser, vedtog universitetet en ny model inden for det portugisiske system, der understregede tværfaglige tilgange, teknologisk udvikling og samtidig beskytter tilbud inden for traditionelle akademiske områder, herunder medicin, videnskab og humaniora.

  • Porto

  Et stort universitet oversætter sine kerneværdier til social indflydelse, måler ambitioner med socialt ansvar og arbejder ikke for de fås fortjeneste, men til gavn for menneskeheden. Som et førende forskningsuniversitet bidrager Universidade Católica Portuguesa til at styrke samfundet ved at producere livsændrende videnskab, uddannede borgere og fremadrettede iværksættere.

  • Barcarena

  Atlântica blev født i 1996 som en institution af offentlig interesse, der når ud til at være et mål refererer til skabelse, transmission og formidling af viden, videnskab og teknologi gennem artikulation af studier, undervisning, forskning og eksperimentel udvikling. I 1996 afholdt vi den første grad inden for ledelsesområdet, miljøterritorium, IKT og ledelse inden for sundhed, og i 2001 blev oprettet Atlântica Health School.

  • Lisbon

  Velkommen til Det Humanistiske Fakultet! Fakultet for humanvidenskab (portugisisk akronym FCH i det følgende) er kendt for at dyrke tværfagligt forsknings- og undervisningsmiljø og giver en bred vifte af bachelor-, kandidat- og doktorgradsprogrammer, der er forankret omkring fem centrale videnskabelige områder - kommunikationsvidenskab, samfundsvidenskab, Kulturstudier, filosofi og psykologi - og to institutter: Institut for Familievidenskab og Institut for Orientale Studier.

  • Portalegre

  Polytechnic of Portalegre er en offentlig institution for videregående uddannelser, der integrerer Higher School of Education and Social Sciences (ESECS-IPPortalegre), Higher School of Technology and Management (ESTG-IPPortalegre), Higher School of Health (ESS-IPPortalegre) i Portalegre og Escola Superior Agrária (ESAE-IPPortalegre) i Elvas.

  • Palaiseau
  • Espoo
  • Arrasate
  • + 12 Mere

  EIT Manufacturing er en europæisk sammenslutning af førende universiteter, industrier og forskningscentre knyttet til fremstillingssektoren med det formål at øge europæisk fremstilling til at blive globalt konkurrencedygtig og bæredygtig for samfundet. Ved at samle de tre sider af 'videnstrekanten': erhvervslivet (store virksomheder og SMV'er), uddannelsesinstitutioner og forskningscentre ønsker EITM at øge samarbejdet og integrationen mellem uddannelse, erhvervsliv og forskning. EIT Manufacturing tilbyder et unikt og fremragende højuddannelsesprogram med internationalt og inklusionstankegang for at afslutte den næste generation af fremstillingsinnovatorer og iværksættere.