Keystone logo
Rumænien

Bedste universiteter til Health Care Programmer i Rumænien 2024

Antal institutioner: 4
  • Bună Ziua, Rumænien

  “Iuliu Haţieganu” University of Medicine and Pharmacy er et inspirationssted for at studere, udvikle og forberede sig på en vellykket fremtid.

  • Bucharest, Rumænien

  Opførelsen af det medicinske fakultet er afsluttet og indviet den 12. oktober 1903, dagen da Carol Davilas statue er blevet indviet. Initiativet til at bygge et monument til Davila blev taget på den første nationale medicinske kongres, der blev afholdt i Bukarest i oktober 1884. Statuen, værdifuldt arbejde af Carol Stork, blev støbt i bronze i studierne på Bukarest School of Arts and Crafts.

  • Craiova, Rumænien

  I 1970 blev Det Medicinske Fakultet grundlagt inden for University of Craiova. Oprindelsen af University of Medicine and Pharmacy Craiova var løsningen på de komplekse spørgsmål relateret til sundhedssystemet i det sydvestlige land, et svar på det organisatoriske og demografiske tilsvarende behov for specifikke strukturer inden for medicinsk videregående uddannelse i Rumænien.

  • Iași, Rumænien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...