Keystone logo
Singapore

Bedste universiteter til Health Care Programmer i Singapore 2023

Antal institutioner: 64
  • Madrid, Spanien
  • Amsterdam, Holland
  • + 8 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • 463, Singapore

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Lille, Frankrig
  • Nice, Frankrig
  • + 3 Mere

  EDHEC Business School forbereder internationale talenter til globale karrierer. Vores mission, der er kendt for vores akademiske ekspertise og toprangerede erhvervsuddannelse, er at forberede ledere til at få succes i et udfordrende forretningsmiljø, der kræver smidighed, innovation og socialt ansvar. EDHECs tætte forhold til globale virksomheder giver os mulighed for at tilbyde unik indsigt og muligheder til vores studerende og at tilbyde en transformerende erhvervsuddannelse, hvor målingen af vores succes er vores kandidaters succes.

  • Lausanne, Schweiz
  • Singapore, Singapore
  • + 1 Mere

  EHL Hospitality Business School , grundlagt i 1893 som Ecole Hôtelière de Lausanne, er banebrydende for metoderne til schweizisk gæstfrihedsuddannelse og sætter standarderne for ekspertise. I dag kombinerer EHL de schweiziske værdier af akademisk stringens og industripraksis med kreativitet og innovation til kundecentrerede hospitality management-grader, der forbereder kandidater til at lede fremtiden og styre med respekt og empati.

  • Singapore, Singapore

  Asian International College (AIC) søger at oprette forbindelse til fællesskabet af globale borgere, der deler en deltagende tilgang til læring og er interesseret i at være ledere i nutidens vidensøkonomi for at være klar til fremtiden. Elever deltager i AIC's programmer ikke bare for at blive 'undervist', men for at tænke, deltage og skabe.

  • Singapore, Singapore

  Singapore Institute of Management (SIM) er en af regionens førende uddannelses- og livslang læringsinstitutioner, anerkendt for at give enkeltpersoner og virksomheder mulighed for at trives på tværs af livsstadier gennem læring. Ved at udnytte ny viden, færdigheder og teknologi giver SIM færdighedsbaserede læringsoplevelser, der gør det muligt for studerende, fagfolk og virksomheder at lære for livet og trives for livet.

  • Singapore, Singapore

  Duke-NUS Medical School blev etableret gennem et skelsættende samarbejde mellem to institutioner i verdensklasse: Duke University og National University of Singapore (NUS), med det formål at levere innovativ uddannelse og effektfuld forskning, der forbedrer lægepraksis i Singapore og videre. .

  • Singapore, Singapore

  Grundlagt i 2005 er School of Physical and Mathematical Sciences (SPMS) en skole i College of Science ved Nanyang Technological University. Vi tilbyder bacheloruddannelser (Hons) og postgraduate programmer inden for tre kerneområder: Kemi og Biologisk kemi; Matematiske videnskaber; og fysik og anvendt fysik

  • Singapore, Singapore

  I mere end 50 år har NUS Business School tilbudt en streng, relevant og givende erhvervsuddannelse til fremragende studerende fra hele verden. Grundlagt i det samme år, som Singapore fik uafhængighed, er NUS Business School i dag blandt verdens førende handelshøjskoler. Det er særpræg for at tilbyde det bedste af global forretningskendskab med dyb asiatisk indsigt, forberede studerende til at føre asiatiske virksomheder til international succes og for at hjælpe globale virksomheder med at få succes i Asien.

  • Singapore, Singapore

  Rutgers Business School Asia Pacific er et datterselskab af Rutgers, The State University of New Jersey (USA). Rutgers tilbyder de højt rangerede Executive Master of Business Administration (EMBA) og Master of Science i Supply Chain Management (MS SCM) programmer til talentfulde fagfolk i Singapore. Ud over EMBA- og MS SCM-programmerne tilbyder vi åben tilmelding og tilpassede Executive Education-programmer til både enkeltpersoner og virksomheder.

  • Singapore, Singapore

  National University of Singapore (NUS), som er nummer 1 i Asien og 11. på verdensplan (QS Global World Ranking 2021) er Singapores flagskibsuniversitet. NUS tilbyder en global tilgang til uddannelse, forskning og iværksætteri med fokus på asiatiske perspektiver og ekspertise. Vi har 17 fakulteter på tre campusser i Singapore samt 12 NUS Overseas Colleges over hele verden. Vores tværfaglige og virkelige tilgang til uddannelse, forskning og iværksætteri sætter os i stand til at arbejde tæt sammen med industrien, regeringer og akademi for at løse vigtige og komplekse spørgsmål, der er relevante for Asien og verden.

  • Singapore, Singapore

  Det hele startede i 1925 med oprettelsen af Embry-Riddle Company i Lunken Airport i Cincinnati, Ohio. Derefter, det følgende forår, åbnede virksomheden Embry-Riddle School of Aviation. Hvad begyndte, da en simpel plan for at træne flypiloter udviklede sig til et betroet universitet i 1970. I dag driver Embry-Riddle Worldwide Campus et globalt anerkendt læringssystem, der udnytter online- og ansigt-til-ansigt-undervisning og et netværk af uddannelsesfaciliteter designet til at støtte studerendes fremskridt i USA, rundt omkring i verden og nu i Singapore.

  • Singapore, Singapore

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Singapore, Singapore

  På London School of Business and Finance (LSBF) Singapore måler vi succes efter den indflydelse, vores studerende, fakulteter og alumner har i regionen. LSBF i Singapore blev tildelt for sin excellence i pensum og vurdering ved Education Investor Asia Awards 2018 og udstyrer eleverne med den nødvendige viden og færdigheder gennem seks unikke læringsenheder - School of Professional Education, School of Business, School of Hospitality, School of English, Kinesisk forretningsafdeling, samt Executive Development & Online Unit.

  • Tokyo, Japan
  • Singapore, Singapore

  Waseda Business School (WBS) har til formål at støtte dem, der stræber efter et skridt op i deres karriere, og dem, der planlægger at starte en ny karriere ved at studere på en handelsskole. Vores samfund i dag er under hastig forandring. Verden globaliseres, nye teknologier dukker op successivt, og markedet ændrer sig. For at overleve i det globale konkurrencemiljø er ledelseskendskab til en global standard afgørende.