Keystone logo
Tjekkiet

Bedste universiteter til Health Care Programmer i Tjekkiet 2023

Antal institutioner: 77
  • Prague 3, Tjekkiet

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague 4, Tjekkiet

  NEWTON University er en topbedømt privat handelsskole i Tjekkiet. Vores kurser vil give dig viden og erfaring til at kickstarte din globale iværksætter- eller lederkarriere.

  • Mlada Boleslav, Tjekkiet
  • Prague, Tjekkiet

  Vi er et moderne, progressivt og dynamisk udviklende universitet, der har en tæt forbindelse til bilindustrien og andre globale ledere. Vi blev grundlagt af en stor multinational virksomhed – ŠKODA AUTO. Vi tilbyder specielle bacheloruddannelser og opfølgende kandidatuddannelser med unikt fokus - en kombination af studier i økonomi med et kvalitetsteknisk grundlag, solid sprogtræning og praktisk viden, som du får under dit praktikophold, vil guide dig uden for skolen!

  • Prague 1, Tjekkiet

  Academy of Performing Arts in Prague (AMU) er den største kunstskole i Tjekkiet. Takket være dets brede spændvidde lige fra teater, musik og dans til tv- og filmproduktion, betragtes AMU som et mangfoldigt og nærende rum for unge kunstnere til at opdage, mestre og videreudvikle de talenter, de måtte besidde.

  • Prague, Tjekkiet

  Prague School of Creative Communication er et privat college, der vil forberede dig perfekt til en karriere inden for alle områder af den kreative industri. Vores uddannelser/specialiseringer Kreativ markedsføring og kommunikation (digital markedsføring og kommunikation, kreativ markedsføring, ledelse i kreativ industri), litterær kunst (litterær kunst, kommerciel skrivning i medier) og billedkunst (fotografi og audiovisuel kunst, animation og visuelle effekter, Grafisk og mediedesign) er knyttet til den praktiske drift af reklamebureauer, grafiske studier, forlagsvirksomheder og medieinstitutioner. I løbet af dit studie kommer du til at arbejde på rigtige ordrer.

  • Pilsen, Tjekkiet

  Det mekaniske fakultet er et af de ældste fakulteter i Pilsen og har bevist sin uundværlige position i denne industriby i over 70 år.

  • Prague, Tjekkiet

  Vi er det største private college i Tjekkiet med over 7.000 studerende fordelt på 2 steder i byerne Prag og Brno. Grundlagt i 2001 som den allerførste private universitetsinstitution, da vi har forberedt mere end 20.000 studerende til karrierer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

  • Ceske Budejovice, Tjekkiet

  Fakultetet for sundheds- og samfundsvidenskab ved University of South Bohemia (FHSS USB) har en unik position i Tjekkiet, især på grund af dets sammenkobling af sundhedspleje og sociale emner. Vores mål er, at kandidater skal forstå og anvende en holistisk tilgang, en tilgang, der ser på en person som en helhed og således sikrer, at både kroppen og sjælen får støtte. Den harmoniske kombination af disse perspektiver giver mulighed for at uddanne fagfolk, der kan udføre deres erhverv som en mission. Dette udgør en stor fordel for fakultetet i den nuværende verden - folk, der er uddannet på denne måde, vil altid være nødvendige på arbejdspladsen. Fakultetet er en uddannelsesinstitution, der er markant fokuseret på området sundhed og social pleje. Det udfører kreative aktiviteter inden for anvendelsesområdet inden for rammerne af specifikke projekter og direkte klinisk og feltarbejde med mennesker, der er dårligt stillede både sundhedsmæssigt og socialt. Det udvikler videnskabelige og forskningsaktiviteter og internationalt samarbejde med vigtige institutioner og professionelle centre.

  • Brno, Tjekkiet

  University of Veterinary Sciences Brno blev grundlagt i 1918. I øjeblikket består universitetet af tre fakulteter - Fakultet for Veterinærmedicin, Fakultet for Veterinær Hygiejne og Økologi og Fakultet for Farmaceutisk. VFU Brno er det eneste universitet i Tjekkiet, der har specialiseret sig i veterinærmedicin, veterinærhygiejne og økologi, og kun et af to underviser i farmaceutisk videnskab. Det findes i byen Brno i bydistriktet Brno - Královo Pole, på universitetets campus, hvor alle uddannelses- og forskningsfaciliteter er placeret.

  • Prague 6, Tjekkiet

  Czech Technical University in Prague er det ældste tekniske universitet i Europa, der blev grundlagt i 1707 og er i øjeblikket et førende teknisk forskningsuniversitet i regionen og i Prags forskningsklynge. CTU tilbyder bachelor-, kandidat- og doktorgradsprogrammer på 8 fakulteter: Fakultet for civilingeniør, maskinteknik, elektroteknik, nuklear videnskab og fysisk teknik, arkitektur, transportvidenskab, biomedicinsk ingeniørarbejde, informationsteknologi og programmer på MIAS School of Business. Desuden tilbyder CTU gratis sportsbaner, du kan besøge og studere i National Library of Technology og føle det internationale samfund på Campus Dejvice i hjertet af Europa.

  • Nancy, Frankrig
  • Metz, Frankrig
  • + 6 Mere

  Université de Lorraine er et fransk offentligt universitet, der tilbyder sine næsten 52.000 studerende en komplet række studier, inden for alle områder og i overensstemmelse med Bologna-modellen (bachelor / master / doktorgrad).

  • Prague, Tjekkiet

  Prags universitet for økonomi og forretning (VŠE) er et af de mest prestigefyldte universiteter inden for ledelse og økonomi og har gentagne gange placeret blandt de bedste skoler i Financial Times European Business School Ranking.

  • Prague, Tjekkiet
  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  European Centre for Career Education tilbyder praktisk uddannelse i form af unikke sommerprogrammer inden for jura, international virksomhed, informationsteknologi, arkitektur og design, bæredygtighed og teknik. Vores mål er at uddanne unge og talentfulde studerende om, hvordan den professionelle verden virkelig fungerer.

  • Liberec, Tjekkiet

  Resultater på topniveau inden for forskning og videnskab, ekspertise inden for undervisning og tværfagligt samarbejde har stået for det Technical University of Liberec siden 1953. Omkring 7000 studerende studerer på syv fakulteter og et specialiseret institut.

  • Prague, Tjekkiet

  ARCHIP er en progressiv ny arkitekturskole, en hybrid af globale og lokale skalaer, af konceptuel og teknisk uddannelse og et filosofisk rum, der kombinerer det bedste fra den europæiske og amerikanske tradition for arkitekturuddannelse.