Keystone logo

Bedste universiteter til Health Care Programmer i Tjekkiet 2023

Antal institutioner: 79
  • Brno

  NEWTON University er en topbedømt privat handelsskole i Tjekkiet. Vores kurser vil give dig viden og erfaring til at kickstarte din globale iværksætter- eller lederkarriere.

  • Mlada Boleslav
  • Prague

  Vi er et moderne, progressivt og dynamisk udviklende universitet, der har en tæt forbindelse til bilindustrien og andre globale ledere. Vi blev grundlagt af en stor multinational virksomhed – ŠKODA AUTO. Vi tilbyder specielle bacheloruddannelser og opfølgende kandidatuddannelser med unikt fokus - en kombination af studier i økonomi med et kvalitetsteknisk grundlag, solid sprogtræning og praktisk viden, som du får under dit praktikophold, vil guide dig uden for skolen!

  • Prague 1

  Academy of Performing Arts in Prague (AMU) er den største kunstskole i Tjekkiet. Takket være dets brede spændvidde lige fra teater, musik og dans til tv- og filmproduktion, betragtes AMU som et mangfoldigt og nærende rum for unge kunstnere til at opdage, mestre og videreudvikle de talenter, de måtte besidde.

  • Prague

  Prague School of Creative Communication er et privat college, der vil forberede dig perfekt til en karriere inden for alle områder af den kreative industri. Vores uddannelser/specialiseringer Kreativ markedsføring og kommunikation (digital markedsføring og kommunikation, kreativ markedsføring, ledelse i kreativ industri), litterær kunst (litterær kunst, kommerciel skrivning i medier) og billedkunst (fotografi og audiovisuel kunst, animation og visuelle effekter, Grafisk og mediedesign) er knyttet til den praktiske drift af reklamebureauer, grafiske studier, forlagsvirksomheder og medieinstitutioner. I løbet af dit studie kommer du til at arbejde på rigtige ordrer.

  • L'Aquila
  • Hamburg
  • Barcelona
  • + 8 Mere

  Etableret i 1952 og ideelt placeret i det centrale Italien (L'Aquila er kun 110 km væk fra Rom), vores universitet er en offentlig undervisnings- og forskningsinstitution, der tilbyder et komplet udvalg af akademiske programmer, herunder bioteknologi, videnskab, økonomi, ingeniørvidenskab, uddannelse, humaniora , medicin, psykologi og idrætsvidenskab. Med 7 afdelinger tilbyder University Of L'Aquila sine over 19.000 tilmeldte studerende 69 gradskurser på tværs af disciplinerne (både på bachelor- og postgraduate niveau, inklusive internationale MSc-kurser, der udelukkende undervises på engelsk), 9 forskningsdoktorgradsprogrammer, specialiseringsskoler, specialisering- masteruddannelser og erhvervsuddannelser. Mange medlemmer af dets fornemme fakultet på omkring 600 professorer og forskere har modtaget international anerkendelse og betragtes som førende inden for deres forskningsområder.

  • Pilsen

  Det mekaniske fakultet er et af de ældste fakulteter i Pilsen og har bevist sin uundværlige position i denne industriby i over 70 år.

  • Prague

  Vi er det største private college i Tjekkiet med over 7.000 studerende fordelt på 2 steder i byerne Prag og Brno. Grundlagt i 2001 som den allerførste private universitetsinstitution, da vi har forberedt mere end 20.000 studerende til karrierer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

  • Palaiseau
  • Espoo
  • Arrasate
  • + 12 Mere

  EIT Manufacturing er en europæisk sammenslutning af førende universiteter, industrier og forskningscentre knyttet til fremstillingssektoren med det formål at øge europæisk fremstilling til at blive globalt konkurrencedygtig og bæredygtig for samfundet. Ved at samle de tre sider af 'videnstrekanten': erhvervslivet (store virksomheder og SMV'er), uddannelsesinstitutioner og forskningscentre ønsker EITM at øge samarbejdet og integrationen mellem uddannelse, erhvervsliv og forskning. EIT Manufacturing tilbyder et unikt og fremragende højuddannelsesprogram med internationalt og inklusionstankegang for at afslutte den næste generation af fremstillingsinnovatorer og iværksættere.

  • Ceske Budejovice

  Fakultetet for sundheds- og samfundsvidenskab ved University of South Bohemia (FHSS USB) har en unik position i Tjekkiet, især på grund af dets sammenkobling af sundhedspleje og sociale emner. Vores mål er, at kandidater skal forstå og anvende en holistisk tilgang, en tilgang, der ser på en person som en helhed og således sikrer, at både kroppen og sjælen får støtte. Den harmoniske kombination af disse perspektiver giver mulighed for at uddanne fagfolk, der kan udføre deres erhverv som en mission. Dette udgør en stor fordel for fakultetet i den nuværende verden - folk, der er uddannet på denne måde, vil altid være nødvendige på arbejdspladsen. Fakultetet er en uddannelsesinstitution, der er markant fokuseret på området sundhed og social pleje. Det udfører kreative aktiviteter inden for anvendelsesområdet inden for rammerne af specifikke projekter og direkte klinisk og feltarbejde med mennesker, der er dårligt stillede både sundhedsmæssigt og socialt. Det udvikler videnskabelige og forskningsaktiviteter og internationalt samarbejde med vigtige institutioner og professionelle centre.

  • Brno

  University of Veterinary Sciences Brno blev grundlagt i 1918. I øjeblikket består universitetet af tre fakulteter - Fakultet for Veterinærmedicin, Fakultet for Veterinær Hygiejne og Økologi og Fakultet for Farmaceutisk. VFU Brno er det eneste universitet i Tjekkiet, der har specialiseret sig i veterinærmedicin, veterinærhygiejne og økologi, og kun et af to underviser i farmaceutisk videnskab. Det findes i byen Brno i bydistriktet Brno - Královo Pole, på universitetets campus, hvor alle uddannelses- og forskningsfaciliteter er placeret.

  • Prague 6

  Czech Technical University in Prague er det ældste tekniske universitet i Europa, der blev grundlagt i 1707 og er i øjeblikket et førende teknisk forskningsuniversitet i regionen og i Prags forskningsklynge. CTU tilbyder bachelor-, kandidat- og doktorgradsprogrammer på 8 fakulteter: Fakultet for civilingeniør, maskinteknik, elektroteknik, nuklear videnskab og fysisk teknik, arkitektur, transportvidenskab, biomedicinsk ingeniørarbejde, informationsteknologi og programmer på MIAS School of Business. Desuden tilbyder CTU gratis sportsbaner, du kan besøge og studere i National Library of Technology og føle det internationale samfund på Campus Dejvice i hjertet af Europa.

  • Pardubice

  University of Pardubice er en af 26 offentlige højere læreanstalter i Tjekkiet og det eneste universitet i Pardubice-regionen. Som et internationalt respekteret læringscenter ønsker universitetet kontinuerligt at bidrage til udvikling af videnskabelig viden, kreativt menneskeligt potentiale og avancerede teknologier for at forbedre livskvaliteten og velstanden i samfundet. Som den eneste videregående uddannelsesinstitution af universitetstypen i Pardubice-regionen, ønsker den at være et moderne offentligt universitet, der er åbent i at dele og udveksle information og dynamisk udvikle sig i kontakt med den omkringliggende verden.

  • Pilsen 3

  Fakultet for elektroteknik er en del af University of West Bohemia i Pilsen, der blev etableret den 28. september 1991 med en historie, der går til året 1949. Ifølge de vigtigste forsknings- og udviklingsaktiviteter er fakultetet opdelt i fem afdelinger. og et F & U-center: - Institut for Anvendt Elektronik og Telekommunikation (KAE) - Institut for Elektrisk Energiteknik og Miljøteknik (KEE) - Institut for Teknologi og Måling (KET) - Institut for Elektromekanik og Kraftelektronik (KEV) - Institut for Elektroteknik (KTE) - Regionalt innovationscenter for elektroteknik. Inden for uddannelsesmæssige aktiviteter giver fakultetet universitetsuddannelse i bachelor-, master- og doktorgradsprogrammer. Det leverer også sine tjenester inden for livslang uddannelse. Inden for forskning, udvikling og innovation fokuserer fakultetet på at løse grundlæggende og anvendt forskningsprojekter. Fakultetet har langvarig erfaring med at løse en række nationale og internationale tilskudsprojekter og kontraktforskningsprojekter. Fakultetet har på lang sigt demonstreret evnen til succesfuldt at anvende resultaterne af sine forsknings- og udviklingsaktiviteter i praksis - dette kan dokumenteres af en række industrielle applikationer, der er skabt på baggrund af langsigtet samarbejde med betydningsfulde virksomheder ud over Pilsen-regionen.

  • Nancy
  • Liège
  • Luleå
  • + 8 Mere

  Université de Lorraine er et fransk offentligt universitet, der tilbyder sine næsten 52.000 studerende en komplet række studier, inden for alle områder og i overensstemmelse med Bologna-modellen (bachelor / master / doktorgrad).

  • Prague

  Prague Film Institute er en professionel filmskole i Prag, der underviser ved at gøre, ikke kun ved at undervise.