Keystone logo
Ungarn

Bedste universiteter til Health Care Programmer i Ungarn 2023

Antal institutioner: 46
  • Budapest, Ungarn

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Budapest, Ungarn

  Nå dine mål, udvide dit sind, og få succes! Studer forretning, ledelse eller turisme i Ungarns største handelsskole! 78 % af vores studerende modtager et jobtilbud inden eksamen. Slut dig til de 18.000 studerende fra 83 lande, og få den bedste oplevelse i dit liv!

  • Budapest, Ungarn

  Det ungarske universitet for idrætsvidenskab er et af de ældste, mest succesrige og professionelt anerkendte universiteter for uddannelse og sportsvidenskab i Centraleuropa. Vi respekterer og værdsætter i høj grad vores arv, bevarer vores traditioner og udforsker løbende innovative metoder inden for uddannelse og forskning. Sidstnævnte opfylder det 21. århundredes forventninger til videregående uddannelser såvel som vores studerendes forventninger til fast viden, kvalitetsundervisere og serviceydelser, sammen med store fritidsaktiviteter.

  • Nyíregyháza, Ungarn

  Universitetet i Nyíregyháza er en af de fremragende institutioner på universiteterne for anvendt videnskab i landet, hvor forskning, uddannelse af høj kvalitet og personlig opmærksomhed kombineres med en fremragende infrastruktur.

  • Miskolc, Ungarn

  Grundlagt i 1735, som et institut for uddannelse af specialister til minedrift og metallurgi, der tjener som model for mange polytekniske institutter i verden, har University of Miskolc altid indtaget en betydelig position inden for dyrkning af videnskaber, i professionel uddannelse og træning. I løbet af de sidste par årtier af det 20. århundrede udviklede institutionen sig til et fuldt udbygget farverigt universitet med de traditionelle tre tekniske fakulteter (Earth Sciences, Materials Sciences, Mechanical Engineering og Informatics) og de nye fakulteter for økonomi, jura, kunst og Humaniora, sundhedspleje og musik, også efteruddannelseskurser eller erhvervsuddannelse på højere niveau. Universitetet har cirka 10.000 studerende og tæt på 600 videnskabelige medarbejdere assisteret af omtrent lige mange tekniske og administrative medarbejdere.

  • London, Det Forenede Kongerige
  • Helsinki, Finland
  • + 5 Mere

  Lær af fakultetet og personalet på vores topteknologiske EU-partneruniversiteter. Få hands-on erfaring gennem virksomhedscases, projektarbejde og samarbejde. Konkurrencedygtigt prissat undervisning. God fornøjelse med at møde og netværke med ligesindede studerende fra hele verden!

  • Sopron, Ungarn

  Hovedmålene for University of Sopron er at øge dets forskningskapacitet yderligere og fremme internationalisering. Universitetet har til hensigt at tilbyde flere uddannelser gennem engelskundervisning.

  • Budapest, Ungarn

  Med hensyn til dets juridiske forgængere er Óbuda University en 140 år gammel institution. I dag er det en nøglespiller i ungarske videregående uddannelser og en førende praksisorienteret institution, der tilbyder teknisk uddannelse i Ungarn, hvor mere end 12.000 studerende forfølger deres studier. Den 1. januar 2010 blev Óbuda University etableret som den juridiske efterfølger af Budapest Tech. Óbuda University er kendetegnet ved at pleje traditioner og overvåge fremskridt og udvikling. Fra august 2021 opererer Óbuda University under nye forhold, inden for mere fleksible rammer. Rudolf Kalman Foundation for Óbuda University gør sit bedste for at sætte universitetet i stand til at levere kvalitet og konkurrencedygtige kompetencer og studiemuligheder til sine studerende inden for tekniske, IT, naturvidenskabelige og økonomiske videnskaber og læreruddannelse. "Vi forvandler ideer til ingeniørkunst." Som et praksisbaseret universitet tilbyder det et komplet udvalg af akademiske programmer på både ungarsk og engelsk. Uddannelsen omfatter 4 videregående erhvervsuddannelser, 17 bacheloruddannelser, 11 masteruddannelser, 3 ph.d.-uddannelser samt specialisering i fuldtids-, aften- og fjernundervisning. ÓU-studerende har mulighed for at udføre grundlæggende og anvendt forskning inden for flere felter for at imødekomme udfordringerne i Industri 4.0 og i tråd med universitetsstrategien, som primært er baseret på fire søjler: robotik, sundhedsinformatik, kunstig intelligens og cybersikkerhed, som fletter sig ind i hinanden. hele ingeniørpaletten gennem områderne klassisk elektro, maskinteknik, arkitektur til den kreative industri. Uddannelseskvaliteten indikeres af, at institutionen har et kvalitetscertifikat i henhold til kravene i ISO-standarden og har vundet den højeste anerkendelse, Higher Education Quality Award. Ifølge Emerging Economies Universities er Rankings of the Times Higher Education Óbuda University rangeret mellem 351-400. i 2022.

  • Budapest, Ungarn

  Fra en skole, der blev grundlagt i 1991 som det første private gymnasium for videregående uddannelser i Centraleuropa, er International Business School vokset til en virkelig moderne og dynamisk handelsskole. Vi er stolte over at arbejde i samarbejde med et prestigefyldt britisk universitet, The University of Buckingham, der er bedømt som top for kandidatansættelighed og har ledet British National Student Survey i studentertilfredshed.

  • Budapest, Ungarn

  Wekerle Business School - som en prestigefyldt uddannelsesinstitution - overvejer sin mission at yde fremragende uddannelse inden for Bologna-systemet. Dets mål er at skabe betingelser for uddannelse, der forbedrer de studerendes akademiske og personlige udvikling ved at forene akademisk viden på højt niveau med praktisk uddannelse baseret på virksomhedspartnerskaber uden for institutionen.

  • Budapest, Ungarn
  • Székesfehérvár, Ungarn

  Kodolanyi Janos University (KJU) er et statsakkrediteret non-profit universitetstilbud, akademiske programmer inden for turisme og gæstfrihed, virksomhedsledelse, massemedier og kommunikation, samfundsvidenskab, historie, kultur- og sprogstudier. Udover de akademiske programmer tilbyder KJU også en bred vifte af post-sekundære, LLP-kurser for undervisere og praktikanter samt internationale semestre, sommerkurser, studieture og praktikprogrammer.

  • Paris, Frankrig
  • Angers, Frankrig
  • + 6 Mere

  ESSCA er en global triple-crown Business School. Vi er fremtidige skabere, der bemyndiger og inspirerer vores etisk sindede studerende til at udtrykke deres talent. ESSCA er, hvor ansvarlige ledere udvikler kritiske og kreative tænkningskompetencer til at udmærke sig i nogle af de mest dynamiske sektorer i nutidens forretning.

  • Budapest, Ungarn
  • Baja, Ungarn

  University of Public Service (Ludovika - UPS) er den eneste institution i Ungarn, der tilbyder uddannelser i public service med en omfattende tilgang med fokus på regeringens behov. Den uddanner den næste generation af eksperter og ledere inden for militær, retshåndhævelse, offentlig ledelse og internationale anliggender. Et specialiseret fakultet ved universitetet dækker området vandvidenskab, hvilket er et aktuelt emne for hele det internationale samfunds fremtid. Derfor fungerer vores universitet i samarbejde med nationale interessenter og internationale aktører.

  • Budapest, Ungarn

  Semmelweis University er en førende institution for videregående uddannelse i Ungarn og den centraleuropæiske region inden for medicin og sundhedsvidenskab. Dets vigtigste forpligtelse er baseret på integritet i uddannelse, forskning og helbredelse, hvilket gør Semmelweis University et internationalt anerkendt videncenter.

  • Budapest, Ungarn

  McDaniel College Budapest Campus er registreret i Ungarn som en udenlandsk institution for videregående uddannelser med tilladelse fra den ungarske uddannelsesminister. For liberale kunstorienterede studerende tilbyder det en standardamerikansk fire-årig bacheloruddannelse i Ungarn med en Bachelor of Arts Degree, der er gyldig for USA og EU.