Keystone logo
Find din Farmacy-grad

Find din Farmacy-grad

Hvad skal man studere
Hvor skal man studere

Find din online grad i jura Populære apotekerprogrammer

Apotek forbinder sundheds- og kemiske videnskaber for at certificere effektiv og sikker brug af farmaceutiske lægemidler. Farmaceuter spiller en central rolle i patientsikkerheden og optimering af folkesundheden, og de samarbejder med andre discipliner om at skabe og udvikle lægemidler. Universiteter rundt om i verden tilbyder bachelor-, master- og ph.d.-uddannelser i farmaci samt individuelle kurser.

Apotekprofessionelle kræver et solidt grundlag for en struktureret og intens uddannelse for deres karriere. Uddannelserne i farmaci er designet til at give de studerende forståelsen af farmaceutisk videnskab i sammenhæng med farmaceutpraksis. Kandidater kan blive farmaceuter eller apoteksteknikere og arbejde på lokale apoteker, hospitaler, klinikker eller i den farmaceutiske industri.

Farmaceutiske programmer kan have forskellige specialiseringer, såsom klinisk farmaci, farmaceutik, farmaceutisk kemi, farmaceutisk virksomhed, lægemiddelopdagelse eller farmaceutisk teknologi. Du kan vælge at tilmelde dig et fuldtids- eller deltidsprogram og studere på campus eller over internettet gennem onlinestudier eller fjernundervisning.

For at finde det studieprogram, der bedst passer til dine krav, skal du tage et kig på nogle af de mest populære apoteksprogrammer, der er anført nedenfor. Spar tid og kontakt universitetsoptagelserne direkte for mere information ved at udfylde onlineformularen!

Mest populære felter