Keystone logo
Find din Farmacy-grad

Find dit farmacistudie

Hvad vil du gerne studere?
Hvor vil du gerne studere?

Som studerende på et Bachelor of Pharmacy program lærer du, hvordan medicin påvirker menneskekroppen, og hvordan forskellige typer medicin udvikles. Bachelor of Pharmacy-uddannelserne fokuserer på lægemidlers kemiske, farmaceutiske og fysiske egenskaber og anvendelsen af disse i praksis. Programmerne omfatter ofte også kliniske farmaciundersøgelser og tilbyder praktikmuligheder.

De bedste apotekerlande

Farmaceuter er meget eftertragtede i hele verden. Uanset om du ønsker at skabe en karriere som farmaceut på et hospital eller i en kommune, som industrifarmaceut eller som farmaceuttekniker, er der mange uddannelser at vælge imellem. Se nogle af de mest populære rejsemål for farmaci-studerende nedenfor!

Bedste byer med apotek

Farmaceuter er eksperter i fremstilling og brug af lægemidler og optimerer brugen af medicin til gavn for patienterne. Hvis du drømmer om at studere farmaci, kan du starte med at se på nogle af de mest populære steder at studere for at blive sundhedspersonale. Tøv ikke med at anmode om yderligere oplysninger direkte fra skolerne ved at udfylde online-formularen!