Keystone logo
Find din kandidatuddannelse

Find din kandidat i sundhedspleje

Hvad vil du gerne studere?
Hvor vil du gerne studere?

Med en kandidatuddannelse i sundhed på bliver du kvalificeret som ekspert inden for dit valgte fagområde. Master i sundhedsprogrammer vil give dig bred viden inden for et specialiseret område af sundhedsvæsenet samt forskningsfærdigheder og fagspecifik ekspertise, som er afgørende for at opbygge en karriere inden for et sundhedsrelateret område.

Top Master Health-uddannelser

Master i sundhedsstudier kan opdeles i tre hovedgrene: direkte sundhedspleje, forskning og ledelse. De mest populære kandidatuddannelser inden for direkte sundhedspleje er medicin, sygepleje og tandpleje. Masteruddannelser i farmaci, der fokuserer på udvikling af nye lægemidler og behandlinger, er også meget efterspurgte. Endelig kombinerer populære programmer i ledelse af sundhedsvæsenet medicinsk viden med forretning.

Top Master Health-lande

Der findes et bredt udvalg af Master i sundhedsprogrammer på de bedste universiteter, gymnasier, handelsskoler og andre uddannelsesinstitutioner rundt om i verden. Begynd din søgning efter det program, der passer bedst til dine behov, ved at se på nogle af de mest populære destinationer, hvor du kan få en kandidatgrad inden for et sundhedsrelateret område.

Top Master Health Cities

Til din studiedestination kan du vælge mellem et stort antal byer, hvor Master in Health-programmer tilbydes af nogle af de bedste universiteter og gymnasier. Begræns din søgning efter en kandidatgrad inden for et sundhedsrelateret område ved at gennemse studiemulighederne i de byer, der er anført nedenfor, som anses for at være særligt populære blandt sundhedsstuderende.

Nyt tilføjede programmer