Keystone logo
Find din MD Degree

Find din MD-grad (læge)

Hvad vil du gerne studere?
Hvor vil du gerne studere?

MD, eller Doctor of Medicine, er den højeste akademiske grad for kirurger og læger. Det kan være en professionsdoktorat, som i USA og Canada, eller en forskningsgrad, som i lande, der følger den britiske tradition. Når man afslutter et studieprogram for at blive læge, skal man typisk have gennemført en medicinsk uddannelse og et ophold som læge.

Top MD-programmer

MD-programmer kan have forskellige specialiseringer, såsom almen praksis, kirurgisk medicin, gynækologi, ortopædkirurgi, radiologi og mange andre. MD-uddannelser kræver typisk fire til seks års studier og klinisk træning. Se nogle af de mest populære MD-uddannelser i verden nedenfor, spar tid og kontakt universiteterne direkte

De vigtigste MD-lande

Behovet for læger er stort overalt i verden, og du kan vælge mellem universiteter i en række lande, hvor du kan tage en lægeeksamen. Se nogle af de bedste steder, hvor du kan blive læge, sammenlign programstrukturen og de specialiseringer, der tilbydes, og kontakt optagelseskontorerne direkte for at få flere oplysninger.

Top MD byer

Topuniversiteter i de byer, der er anført nedenfor, tilbyder fremtidige medicinske læger medicinsk uddannelse på højt niveau, forskningsmuligheder på verdensførende institutter og værdifuld klinisk erfaring på hospitaler. Lær mere om dine muligheder for at opnå en MD-grad på et af disse mest populære studiesteder for sundhedspersonale ved at klikke på nedenstående links.