Keystone logo
sundhedssektoren Find din ph.d.-grad i sundhedssektoren

Find din ph.d.-grad i

Hvad vil du studere
Hvor vil du studere

Populær sundheds-ph.d

Ph.d.-programmer i sundhedsvæsenet er designet til studerende, der ønsker at forfølge en forskerkarriere inden for det medicinske område. Ph.d.-uddannelser omfatter typisk en kombination af akademiske kurser og forskning, og afhængigt af uddannelsen også praktisk træning. Ph.d.-studier har til formål at fremme viden inden for et sundhedsrelateret område, og de studerende skal producere original forskning og fremlægge en afhandling ved afslutningen af deres studier, som derefter eksamineres af et ekspertudvalg.

Ph.d. i sundhedskandidater kan fortsætte deres forskerkarriere i den akademiske verden, regeringen eller industrien. En ph.d. i sundhed kan opnås i en række specialiseringer. Nogle af de mest populære ph.d.-programmer er inden for folkesundhed, sygepleje, ernæring og farmaci. Programmer i klinisk psykologi, fødevarevidenskab og alternativ medicin er også i høj efterspørgsel.

Tag et kig på nogle af de bedste ph.d.-programmer i sundhed, der er anført nedenfor, sammenlign læseplaner, omkostninger og studiesteder, før du vælger den, der appellerer mest til dig. Husk, at du kan spare tid og kontakte universitetsoptagelserne for mere information direkte ved at udfylde onlineformularen.

Top PhD sundhedsprogrammer

Der er en bred vifte af ph.d.-programmer inden for sundhedsrelaterede områder, der tilbydes af førende universiteter rundt om i verden. Nogle af de mest populære ph.d.-programmer, der er valgt af studerende inden for sundhedsfag, omfatter ph.d. i medicin, ph.d. i sygepleje, ph.d. i folkesundhed, ph.d. i ernæring og klinisk doktorgrad. Sammenlign uddannelserne, spar tid og kontakt universiteterne direkte!

Top PhD sundhedslande

At vælge land til at tilmelde sig et ph.d.-program kan være en vanskelig opgave, især for studerende, der ønsker at tage til udlandet for at få deres ph.d.-studie. For at få et overblik over de forskellige muligheder rundt om i verden, tag et kig på nogle af de mest populære studiedestinationer for at tage en PhD i sundhed, som er anført nedenfor.

Top PhD Sundhedsbyer

For at finde det bedste sted at lave din ph.d., tag et hurtigt kig på nogle af de byer, der er anført nedenfor, som betragtes som topplaceringer for tilmelding til sundhedsrelaterede ph.d.-programmer. Sammenlign de forskellige studiesteder, kig på de ph.d.-uddannelser, der tilbydes der, og kontakt universitetsoptagelserne direkte for mere information!