Keystone logo
sundhedssektoren Find din ph.d.-grad i sundhedssektoren

Find din ph.d. i sundhedspleje

Hvad vil du gerne studere?
Hvor vil du gerne studere?

Ph.d.-programmer i sundhed er designet til at skabe sundhedspersonale på højt niveau gennem integration af en grundig viden om et specifikt sundhedsrelateret område, en solid forståelse af teoretiske discipliner og en beherskelse af avancerede forskningsmetoder. Ph.d.-uddannelser i sundhed omfatter typisk både kursusarbejde og en ph.d.-afhandling og tager mindst fire år at gennemføre.

Top ph.d.-uddannelser i sundhed

Der findes et bredt udvalg af ph.d.-programmer inden for sundhedsrelaterede områder, som tilbydes af førende universiteter rundt om i verden. Nogle af de mest populære ph.d.-programmer, der vælges af studerende inden for sundhedsfagene, omfatter ph.d. i medicin, ph.d. i sygepleje, ph.d. i folkesundhed, ph.d. i ernæring og klinisk doktorgrad. Sammenlign uddannelserne, spar tid og kontakt universiteterne direkte!

De bedste lande inden for ph.d.-sundhed

Det kan være en vanskelig opgave at vælge det land, hvor man skal tilmelde sig et ph.d.-studieprogram, især for studerende, der ønsker at tage til udlandet for at studere deres ph.d.-studier. For at få et overblik over de forskellige muligheder rundt om i verden kan du se på nogle af de mest populære destinationer, hvor du kan tage en ph.d.-grad i sundhed, som er anført nedenfor.

Top PhD Sundhedsbyer

For at finde det bedste sted at lave din ph.d., tag et hurtigt kig på nogle af de byer, der er anført nedenfor, som betragtes som topplaceringer for tilmelding til sundhedsrelaterede ph.d.-programmer. Sammenlign de forskellige studiesteder, kig på de ph.d.-uddannelser, der tilbydes der, og kontakt universitetsoptagelserne direkte for mere information!

Nyt tilføjede programmer