Keystone logo
Find din tandlægeuddannelse

Find din tandlægeuddannelse

Hvad skal man studere
Hvor skal man studere

Populære tandlægeprogrammer

Tandpleje er en gren af medicin, der fokuserer på diagnosticering, undersøgelse, behandling og forebyggelse af forskellige sygdomme og lidelser i mundhulen. Tandlæger er meget eftertragtede læger, der kan have en givende karriere i privat praksis og på hospitaler.

Topuniversiteter, lægehøjskoler og andre uddannelsesinstitutioner tilbyder uddannelser i tandpleje på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau samt i form af individuelle kurser. Tandlægeprogrammer omfatter studiet af traditionelle kliniske emner med praktisk træning efter moderne undervisningsmetoder. Det er også typisk for tandlæger at gennemføre en videreuddannelse for at specialisere sig efter at have opnået deres indledende grad.

Talrige specialiseringer er tilgængelige, såsom ortodonti, endodonti, tandmedicin, oral implantologi, pædiatrisk tandpleje, veterinær tandpleje, tandteknologi og tandkirurgi. Du kan vælge mellem forskellige studieformer for at opnå en grad i tandpleje og tilmelde dig et fuldtids- eller deltidsprogram. Ud over traditionelle on-campus-programmer tilbyder universiteter også online studiemuligheder, som er ideelle for studerende, der har brug for mere fleksibilitet i deres studier.

Start din søgning ved at tage et kig på nogle af de mest populære programmer inden for tandpleje, der er anført nedenfor, og kontakt universiteterne direkte via onlineformularen!

Mest populære felter