Keystone logo

23 Diplom Programmer i Sundhedspleje Sygepleje Sygepleje 2024

Filtre

Filtre

  • Diplom
  • Sundhedspleje
  • Sygepleje
  • Sygepleje
Studieområde
  • Sundhedspleje (23)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Diplom Programmer i Sundhedspleje Sygepleje Sygepleje

Diplomer belønner en studerendes forpligtelse til at studere og styre de snørklede af et udvalgt emne. Efter at have afsluttet de nødvendige klasser, giver et diplom studerende mulighed for at anvende den viden og erfaring, de har arbejdet så hårdt for at vinde.

Hvad er et diplom i sygepleje? En sygepleje diplom er et stramt program, der formidler til elevernes færdigheder såsom administration medicin, omsorg for patienterne og arbejde som en del af et medicinsk team. Programmet vil generelt kræves fuldførelse af introduktionskurser før indskrive i avancerede klasser og klinisk erfaring. Clinicals er praktik sygeplejestuderende normalt skal udfylde, inden efterbehandling deres eksamensbevis. I løbet af denne tid, kan eleverne også vælge undervisning i et specialiseret område.

En sygepleje diplom forbereder eleverne til enten blive en social- og sundhedsassistent (LPN) eller en registreret sygeplejerske (RN).Denne fleksibilitet giver studerende vælger hvilket niveau af specialisering de foretrækker, og studerende, der ikke bliver licenseret stadig nyde godt af de caregiving, teamwork og medicinske færdigheder sygeplejeskolen bibringer.

Sygeplejeskole omkostninger variere baseret på en række forskellige faktorer. Din specialisering, placering og valg af kurser er alle en del af fastsættelsen af ​​udgift, så du bør spørge indlæggelser kontor på sygeplejeskolen du er interesseret i for en anslået udgift på fremmøde.

Karrieremuligheder afhænger af, om du bliver godkendt som en LPN eller RN. Lpns er normalt kvalificeret til at arbejde i langtidspleje faciliteter, rehabiliteringscentre og mange andre sundhedsfaciliteter. Hospitaler kræver mere specialiseret behandling for patienter, dog, og vil ofte kun ansætte rns med et særligt fokus, såsom medicinsk og kirurgisk, telemetri, intensiv pleje eller skadestue.Uanset niveauet af licensure eller specialisering, du vælger, vil der være masser af arbejde til rådighed for studerende med en ammende eksamensbevis.

Der er mange sygepleje skoler, der tilbyder muligheder for at studere online eller deltid. Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.