Keystone logo

8 Diplom Programmer i Sundhedspleje Alternativ medicin Traditionel medicin 2024

Filtre

Filtre

  • Diplom
  • Sundhedspleje
  • Alternativ medicin
  • Traditionel medicin
Studieområde
  • Sundhedspleje (8)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Diplom Programmer i Sundhedspleje Alternativ medicin Traditionel medicin

Studerende forfølger et diplom kan regne med at kunne arbejde i deres eget tempo. Længden af ​​de fleste programmer afhænger af, hvorvidt en person vælger at gå på deltid eller fuld tid. Ved afslutning, kan man forvente at være klar til at tage på et arbejde inden for deres område af undersøgelsen.

Hvad er en HD i traditionel kinesisk medicin? Dette program blander moderne og traditionelle praksis i traditionel kinesisk medicin. Studerende vil lære at diagnosticere og ordinere behandling, og vil samle alle de nødvendige for at blive praktiserende læger værktøjer. Grundlæggende teorier og praksis, såsom akupunktur, vil gøre op kernen i hvad der vil blive undersøgt i denne avancerede program.

Når en studerende afslutter deres traditionel kinesisk medicin program, vil de være i stand til at arbejde i kinesiske medicinske hospitaler og klinikker, kinesisk farmaceutiske industri, uddannelsesinstitutioner undervisning praksis, og meget mere.Dette diplom er beregnet til at fremme en bestemt karriere som den vedrører traditionel kinesisk medicin.

Omkostninger af hvert program afhænger af institutionen samt det land, hvor institutionen eksisterer. For bedre at forstå de potentielle omkostninger i forbindelse med programmet, er det vigtigt at kontakte en administrator, der kan svare på relevante spørgsmål.

Studerende, der modtager uddannelse til at blive traditionel kinesisk medicin praktiserende arbejder typisk som enten akupunktør eller, som nævnt, praktikere. Nogle vælger at åbne deres egen praksis, mens nogle arbejde på mange niveauer inden for branchen. Et diplom i disciplinen tillader enkeltpersoner at forfølge en række muligheder inden for verden af ​​traditionel kinesisk medicin, transporterer om praksis, der er blevet overleveret og forbedret overalt i en tilsyneladende endeløs række af generationer.

Tilbydes programmer med fokus på en HD i traditionel kinesisk medicin i hele verden, men er tilbudt mere rigeligt i steder som Canada. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.