Keystone logo

Filtre

 • Sundhedspleje
 • Medicin
 • Fremstilling af ortoser
Studieområde
 • Sundhedspleje (7)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

7 Health Care Programmer i Fremstilling af ortoser 2024

  Popular degree type

  Popular study format

  Health Care Programmer i Fremstilling af ortoser

  Hvad er ortopædkirurgi?
  Ortose er den gren af lægevidenskaben, der beskæftiger sig med design, fremstilling og tilpasning af ortoser. Ortoser anvendes til at støtte, tilpasse, forebygge og korrigere deformiteter eller funktionsbegrænsninger i skelet og led, muskler, sener og ledbånd. Disse apparater bruges til at genoprette funktionen og forbedre livskvaliteten for patienter med muskel- og skeletbesvær.

  Hvilke job kan jeg få inden for ortopædkirurgi?
  Personer, der arbejder som ortopædkirurg, er ofte involveret i genoptræning af patienter efter skader eller operationer. De arbejder sammen med andre sundhedspersoner, f.eks. fysio- og ergoterapeuter, for at udarbejde en omfattende plejeplan. Ortopædkirurgi er et voksende område med en stigende efterspørgsel efter kvalificerede ortopædkirurger. Der findes job i både den offentlige og den private sektor, og der er mulighed for at arbejde både på hospitaler og i lokalsamfundet.

  Hvordan bliver jeg ortopædist?
  For at blive ortopædkirurg skal du have afsluttet en anerkendt videregående uddannelse i ortopædkirurgi. Det er typisk en fireårig bacheloruddannelse, derefter et postgraduate program og et etårigt ophold.

  Hvad skal jeg studere under min ortopædkirurgiuddannelse?
  Under din ortopædkirurgiuddannelse vil du studere en række emner, herunder menneskelig anatomi, fysiologi, biomekanik, ganganalyse og materialevidenskab.