Keystone logo
Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Introduktion

Som den første skole, der tilbyder professionel akupunktur og traditionel kinesisk medicin (TCM) programmer i Alberta, er Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine 's lederskab i marken aldrig blevet ændret. Vi har gentagne gange demonstreret vores lederskab inden for uddannelse, forskning og innovation, og vores programmer er anerkendt i Canada, USA (NCCAOM) og Kina.

Vores mål er ikke kun at undervise i akupunktur og TCM; i stedet er vores mandat at tilvejebringe de nødvendige værktøjer til at blive en højtuddannet praktiserende læge, der ikke hindres af begrænsninger.

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine er et sted for personlig vækst og udvikling gennem din uddannelse og jævnaldrende. Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine studerende er fyldt med en bred vifte af kulturer og baggrunde, der giver dig en chance for at opbygge værdifulde relationer og dyrke fordomsfrihed. Vores personale er lidenskabelig, forståelse og værdier, der bygger et forhold til deres studerende.

Placeringer

  • Calgary

    20 Avenue Northwest,1910, T2M 1H5, Calgary

    Spørgsmål