Keystone logo
Advantage Career Institute

Advantage Career Institute

Advantage Career Institute

Introduktion

En af de bedste tekniske skoler i NJ, Advantage Career Institute Medical & Dental School i Central New Jersey, tilbyder forskellige programmer i den efterspurgte medicinske og dental industri. Vi tilbyder praktisk træning i vores fuldt udstyrede skole for tandlæger og medicinsk assistent i New Jersey og tilbyder små klasser med individuelle arbejdsstationer til alle vores studerende.

Vi er en af de bedste tekniske skoler i NJ, centralt placeret for din bekvemmelighed. Vi giver alle vores studerende en avanceret facilitet og erfarne professionelle instruktører. Målet med de primære træningsprogrammer på vores medicinske og tandassistentskole i New Jersey er at sikre, at de studerende tilegner sig de tand- og medicinske assistentkompetencer, de har brug for, samt at demonstrere kompetence i en række medicinske og tandlægekontor procedurer og laboratorieteknikker, herunder Tandradiologi, flebotomi og EKG-certificering.

Vores unikke akademiske erfaring omfatter selektiv optagelsespraksis, høj kvalitet og udfordrende uddannelsesprogrammer og et omfattende karriereudviklingsprogram, alt sammen leveret i et plejende og støttende miljø.

Vi er forpligtede til at give vores studerende den bedste tilgængelige uddannelse og karriereudviklingserfaring, og derfor stopper vi ikke bare med uddannelse - vi tilbyder også fortsat karrierehjælp til alle vores kandidater gennem vores karrierehjælpsprogram.

Advantage Career Institute er akkrediteret af Middle States Association of Colleges and Schools og godkendt af New Jersey State Department of Education og New Jersey Department of Labor.

Placeringer

  • Eatontown

    Meridian Road,2, 07724, Eatontown

    Spørgsmål