Keystone logo
Australian College Of Nursing

Australian College Of Nursing

Australian College Of Nursing

Introduktion

College of Nursing Australia ( ACN ) er forpligtet til at fremme sygeplejelederledelse for at forbedre sundhedsvæsenet. På vores college tror vi stærkt på, at alle sygeplejersker kan være ledere uanset deres jobtitel eller anciennitet. Ved at samle tusindvis af ekstraordinære sygeplejersker fra hele landet opbygger vi en stærk kollektiv stemme for sygepleje og befaler respekt og anerkendelse, som vores erhverv fortjener.

Vi giver vores medlemmer mulighed for at forme vores holdningserklæringer om vigtige aspekter af sygepleje, alderen og sundhedspleje til alle australiere.

Som en uddannelsesorganisation er vores postgraduate, fortsatte faglige udvikling (CPD) og kurser kendt for at udstyre sygeplejersker med yderligere viden om deres valgte specialitet og udvide deres kliniske færdigheder. Vi er specialiserede i uddannelse, kurser og workshops inden for sygeplejeledelse. College of Nursing Australia udvikler også tilpassede uddannelseskurser for at imødekomme organisatoriske træningsbehov.

Placeringer

 • Canberra

  1 Napier Close, Deakin ACT 2600, 2600, Canberra

  • Sydney

   Level 6, 9 Wentworth Street, Parramatta NSW 2150, 2150, Sydney

   Spørgsmål