Keystone logo
Australian College Of Nursing Advanced Diploma of Nursing
Australian College Of Nursing

Advanced Diploma of Nursing

0 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

Blandet, Fjernundervisning

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Denne kvalifikation afspejler rollen som indskrevne sygeplejersker med avancerede færdigheder, der arbejder i et specialiseret sygeplejepraksis. På dette niveau integrerer tilmeldte sygeplejersker og tilpasser specialiseret, teknisk og teoretisk viden til at tackle en bred vifte af kliniske situationer og udfordringer inden for deres specialiseringsområde. De bidrager til kontinuerlig forbedring af klinisk praksis ved hjælp af forskning og deltagelse i bredere organisatoriske kvalitetsprocesser. Tilmeldte sygeplejersker bevarer ansvaret for deres egne handlinger, mens de forbliver ansvarlige over for den registrerede sygeplejerske / jordemoder for alle delegerede funktioner.

Vores kursus består af ti (10) enheder, tre (3) kernenheder og syv (7) valgfrie enheder. Den normale progression for studerende er 18 måneder, når man studerer to kompetencenheder pr. Semester. Hver kompetencenhed er 75 timers studium.

Disse studienheder leveres på AQF-niveau 6. Studerende skal demonstrere avanceret viden og færdigheder, både på en akademisk og klinisk praksis - cirka 15 timers undersøgelse om ugen, når de studerer to enheder ad gangen.

Adgang til denne kvalifikation er åben for personer, der arbejder i Australien som sygeplejerske og har den nuværende registrering som sygeplejerske uden notation hos Australiens sygepleje og jordemødre.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • MSc i sygepleje med veje i voksen- eller psykisk sygepleje (forhåndsregistrering)
    • Carlisle, Det Forenede Kongerige
  • Bachelor i sundhedspleje i sygepleje
    • Rovaniemi, Finland
  • Bachelor of Health Care in Nursing
    • Jyväskylä, Finland