Keystone logo
Australian College Of Nursing Graduate Certificate in Neonatal Care
Australian College Of Nursing

Graduate Certificate in Neonatal Care

0 Years

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

Fjernundervisning

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Den seneste rapport fra det australske institut for sundhed og velfærd (AIHW 2017) sagde, at i 2015: 8,7% af babyerne blev født forudgående, og af disse blev 81% født mellem 32 og 36 afsluttede uger.

Neonatal pleje er påkrævet af babyer, der er født for tidligt, og dem der er født på sigt med høj risiko, har medfødte anomalier og / eller har behov for operation.

Neonatale sygeplejersker og jordemødre kræver avancerede færdigheder og viden for at give evidensbaseret pleje til disse sårbare nyfødte og deres familier.

At studere nyfødtpleje med ACN vil give dig avanceret viden og færdigheder til at levere og koordinere evidensbaseret pleje til nyfødte og deres familie. Målet er at tilskynde til den professionelle og etiske forståelse af klinisk praksisudvikling for at forbedre patientresultaterne. Vores kursus er skrevet af specialsygeplejersker til sygeplejersker og jordemødre. Vores studerende understøttes af et team af kliniske eksperter, der arbejder inden for specialet. Vores valgfag gør det muligt for studerende at udforske et specifikt interesseområde, såsom neonatal intensiv pleje eller neonatal specialpleje.

Dette kursus har til formål at forbedre den nyfødte kliniske praksis ved at forbedre den professionelle og etiske forståelse, viden og dygtighed hos nyfødte sygeplejersker og jordemødre for at give evidensbaseret pleje bedre og optimere de sunde vækst- og udviklingsresultater hos nyfødte og deres familier. Kurset er baseret på principperne om kulturel sikkerhed og udviklingsstøttende, familiecentreret pleje. Kurset svarer til industriens krav til højt kvalificerede nyfødte klinikere, der er i stand til at levere bedste praksis i samarbejde med andre interprofessionelle hold og inkorporerer de australske standarder for nyfødte sygeplejersker, 4. udgave. (ACNN, 2019). Kandidater kan bruge deres avancerede viden i avancerede praksisroller eller forfølge yderligere videregående uddannelse.

Et Graduate Certificate i Neonatal Care er en investering i din fremtid. Det giver dig den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at sikre bedre resultater for dine patienter og udvikle din karriere, hvilket fører til muligheder inden for uddannelse, ledelse, landdistrikter, fjern sygepleje, jordemoder og specialist sygepleje eller jordemoder.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Bachelor of Nursing
    • Lethbridge, Canada
  • Master of Nursing
    • Boston, USA
  • Master of Science grad i sygepleje online
    • Washington, USA