Keystone logo
American College Of Veterinary Surgeons

American College Of Veterinary Surgeons

American College Of Veterinary Surgeons

Introduktion

American College Of Veterinary Surgeons ( ACVS ) er specialudvalget, der sætter standarderne for avanceret professionalisme inden for veterinærkirurgi. American College Of Veterinary Surgeons er American Veterinary Medical Association (AVMA) anerkendt veterinærspecialitetsorganisation ™ til dyrlægeres certificering inden for store dyrekirurgi og smådyrkirurgi. American College Of Veterinary Surgeons gennemgår en omfattende evaluering af American Board of Veterinary Specialties (ABVS), et udvalg fra American Veterinary Medical Association, hvert tredje år for at sikre, at vi opretholder de krævede standarder for vores certificeringsproces.

Efter 2020-certificeringsundersøgelsen inkluderer American College Of Veterinary Surgeons mere end 2.200 diplomater. Cirka 70 dyrlæger tjener deres diplomattest hvert år. Mere end 65 procent af kollegiets diplomater opererer i privat praksis og specialpraksis, der accepterer sager om henvisning fra primærplejepersonale. Resten er primært ansat af akademiske institutioner og industri, hvor de underviser, forsker, praktiserer i undervisning af hospitaler og udvikler nye produkter og behandlinger, der forbedrer kvaliteten af veterinær- og menneskers sundhedspleje.

American College Of Veterinary Surgeons definerer standarder for kirurgisk ekspertise for erhvervet, fremmer fremskridt inden for veterinærkirurgi og giver det nyeste inden for kirurgiske uddannelsesprogrammer. Ved at fremme de højeste standarder for ekspertise inden for veterinærkirurgi hjælper kollegiet veterinæryrket med at nå sine mål om at yde fremragende service til offentligheden og pleje af dyr.

American College Of Veterinary Surgeons mission er at fremme kirurgisk kunst og videnskab og fremme ekspertise inden for dyresundhedspleje gennem forskning, uddannelse og service til offentligheden.

Placeringer

  • Germantown

    Crystal Rock Drive,19785, 20874, Germantown

    Spørgsmål