Keystone logo
AdventHealth University

AdventHealth University

AdventHealth University

Introduktion

AdventHealth University er en syvendedags adventistinstitution med speciale i sundhedsuddannelse i et trosbekræftende miljø. Serviceorienteret og styret af værdierne næring, ekspertise, spiritualitet og forvaltning søger universitetet at udvikle ledere, der vil praktisere sundhedsydelser som et ministerium.

AdventHealth University er førende inden for sundhedsuddannelse, transformerer videnskaben og udøvelsen af helpersoners pleje og udvikler indflydelsesrige fagfolk med usædvanlig medfølelse.

AdventHealth University har en rig tradition forbundet med den banebrydende sundhedsvæsen (1866) og uddannelse (1872) reformbevægelser startet af syvendedags adventistkirken. Kirken driver nu et af de største verdensomspændende netværk af sundheds- og uddannelsesfaciliteter i verden.

Sundhedssystemet udvider Kristi helbredelsestjeneste til patienter på 173 hospitaler, 126 plejehjem og 294 klinikker rundt om i verden. Universitetscampus ligger ved siden af AdventHealth Orlando - et af de største medicinske faciliteter i staten - og har i flere år kørt det bedste hospital i Florida (US News & World Report).

Uddannelsessystemet udvider Kristi undervisning til at omfatte studerende på 7.579 skoler, der tjener over 1,8 millioner studerende. AHU er en af 114 adventisthøjskoler og universiteter, der opererer over hele verden. Dette uddannelsessystem repræsenterer det største, der drives af enhver protestantisk kristen trosretning.

Placeringer

  • Orlando

    Winyah Drive,671, 32803, Orlando

    Spørgsmål