Keystone logo
The Algonquin College of Applied Arts and Technology Diplom i Paramedic
The Algonquin College of Applied Arts and Technology

Diplom i Paramedic

Ottawa, Canada

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

USD 14.196

På campus

Introduktion

Bring dit lederskab til det dynamiske felt af paramedicin.

Kandidater fra dette topbedømte Paramedic Ontario College Diploma-program er klar til succes i arbejdsstyrken. Paramedicinere udfylder en kritisk rolle i vores sundhedssystem med beskæftigelsesmuligheder i landdistrikter og byer paramedicinske tjenester. Dette program kombinerer anvendte og teoretiske erfaringer for at give dig alle de nødvendige færdigheder.

I dette program lærer du alle aspekter af paramedicin, hvordan man håndterer nødsituationer og udvikler midlerne til at kommunikere med patienter, familiemedlemmer og sundhedspersonale. I den sidste periode af uddannelsen får du chancen for at omsætte din viden og færdigheder i praksis gennem en paramedicinsk praktikoplevelse. Det er i denne indstilling, du oplever en bred vifte af opkald og kan udvise færdigheder i at arbejde som et nødvendigt medlem af et team. Denne 420-timers praktik giver dig mulighed for at arbejde og lære sammen med aktive paramedicinere.

Programmet leveres gennem:

  • Teori i klassen
  • Online læring
  • Praktiske/laboratoriekurser
  • High-fidelity simulering
  • Klinisk hospital, og
  • Praksis

Efter programmet kan du skrive Ontario Advanced Emergency Medical Care Attendant-eksamenen.

Efter endt uddannelse kan du blive ansat i paramedicinske tjenester i hele Ontario og Canada. Kandidater kan også vælge at fortsætte deres studier for at få avanceret uddannelse til at praktisere på højere niveauer af paramedicin.

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål