Keystone logo
© Alte University
Alte University

Alte University

Alte University

Introduktion

Velkommen til Alte University, en fornem institution kendt for sit multikulturelle miljø, med studerende, der repræsenterer over 32 nationaliteter. Vores universitet er dedikeret til at fremme inklusivitet og lige muligheder for alle. Gennem strategiske partnerskaber med anerkendte internationale uddannelsesinstitutioner øger vi markant den akademiske udvikling af både vores studerende og fakultetsmedlemmer.

Navnet "ALTE" afspejler dybt vores mission. Det symboliserer det højeste punkt og stræben efter ekspertise, og det legemliggør vores dedikation til at vejlede individer mod deres yderste potentiale.

Alte University tilbyder stolt tre anerkendte internationale programmer: One-cycle Medical Doctor-programmet, One-cycle Dentistry-programmet og Bachelor of Computer Science-programmet. Vi gennemfører optagelser to gange årligt, med optagelser i efteråret (begynder i oktober) og foråret (begynder i marts), hvilket sikrer fleksibilitet og tilgængelighed for potentielle studerende over hele verden.

Placeringer

  • Tbilisi

    Tbilisi, Georgia, University St. N2, 0177, Tbilisi

Spørgsmål