Keystone logo
Alte University Doctor of Dentistry (engelsk) program
Alte University

Doctor of Dentistry (engelsk) program

Tbilisi, Georgien

5 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

USD 4.500 *

På campus

* internationale studerende

Introduktion

International School of Medicine tilbyder et et-trins tandlæge (engelsk) uddannelsesprogram.

Programmet har til formål at give de studerende dyb systemisk viden og udvikle praktiske færdigheder ved de internationale principper for tandlægeuddannelse, at tilegne sig kliniske og forskningsmæssige færdigheder inden for tandlægeområdet og at forberede relevant uddannelse til løbende læring og udvikling til at blive professionel.

Læringsprocessen er sammen med teoretisk undervisning fokuseret på at udvikle praktiske færdigheder. Eleven udfører praktisk talt alle de manipulationer på fantomet, der leveres af programmet. Denne undervisningsmetode er sikker. Den studerende har mulighed for at udføre enhver manipulation eller procedure på fantomet flere gange og derefter behandle patienten under supervision af en professor eller underviser. Universitetet har en tandlægeklinik, som giver flere muligheder for praktisk arbejde.

Derudover samarbejder universitetet med flere tandklinikker udstyret med moderne tandteknologier og højt kvalificerede tandlæger. Da oral sundhed er en integreret del af den generelle sundhed, og orale sygdomme er korreleret med systemiske sygdomme, omfatter programmet systemisk sygdomstræning.

Universitetet samarbejder med tværfaglige hospitaler for at undervise studerende om systemiske sygdomme i et klinisk miljø. Programmet fokuserer på udvikling af forskningskompetencer, så kandidater kan arbejde og fortsætte deres studier inden for både praktiske og videnskabelige områder.

Den bedste kliniske oplevelse i landet

Navnlig tilbyder Alte University den bedste kliniske oplevelse i landet. Alte University er den eksklusive partner for den største sundhedsudbyder i Georgia, Evex Group, som forener op til 100 hospitaler og klinikker rundt om i landet og giver vores studerende enestående muligheder for at få fuld klinisk erfaring under deres studier på Alte University. Et af de største hospitaler fra Evex Group, Ivane Bokeria University Hospital, er en tilknyttet klinik til Alte University, hvilket betyder, at vores studerende har deres kliniske fag på dette hospitals lokaler dagligt.

Ydelser: Mere end 20 ydelser og omfattende ambulant behandling er tilgængelige for patienter på IV. Bokeria Universitetshospital: Emergency Care, neurokirurgi, hjertekirurgi, generel kirurgi, karkirurgi, kardiologi, kæbekirurgi, lever- og nyretransplantation osv.

Akkreditering og international anerkendelse

International Medical School og dens programmer er

Anerkendt og godkendt af

  • World Federation for Medical Education (WFME)
  • National Medical Commission (NMC)
  • Verdenssundhedsorganisationen (WHO)
  • Uddannelseskommission for udenlandske medicinske kandidater (ECFMG)
  • Rådet for videregående uddannelse i Tyrkiet
  • Ministeriet for videregående uddannelse og videnskabelig forskning i Sudan

Medlemmer af

  • European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA)
  • Association of Medical Education in Europe (AMEE)

Indlæggelser

Læreplan

Karrieremuligheder

Hvorfor studere på Alte University?

Om skolen

Spørgsmål