Keystone logo
American College Of Osteopathic Surgeons

American College Of Osteopathic Surgeons

American College Of Osteopathic Surgeons

Introduktion

American College Of Osteopathic Surgeons ( ACOS ) er forpligtet til at fremme ekspertise inden for osteopatisk kirurgisk pleje gennem uddannelse, fortalervirksomhed, lederudvikling og fremme af professionelle og personlige relationer.

American College Of Osteopathic Surgeons abonnerer på og vedtager de etiske regler for American Osteopathic Association; kræver af sine medlemmer i alle kategorier, at de er fortrolige med AOA's etiske kodeks; og kræver, at de overholder dens bestemmelser, som det er anført og som revideret, ændret og / eller fortolket fra tid til anden.

De sidste årtier var fyldt med adskillige førstegangsresultater og resultater for kollegiet, såsom udvikling af strenge uddannelsesstandarder for kirurgiske uddannelsesprogrammer og obligatoriske efteruddannelseskrav; oprettelse af den årlige kliniske forsamling (ACA) og reorganiseringen af styrelsesrådet for bedre at repræsentere medlemskabet og imødekomme dets faglige behov. Til sidst blev American College Of Osteopathic Surgeons discipliner organiseret efter følgende kategorier: generel kirurgi, neurologisk kirurgi, plastisk og rekonstruktiv kirurgi, urologisk, kardiothoracic og vaskulær kirurgi.

Gang på gang har kollegiet sejret gennem sin beslutsomhed, vedholdenhed og tro på sin mission.

Placeringer

  • Alexandria

    1680 Duke Street, Suite 500 Alexandria, VA 22314, 22314, Alexandria

    Spørgsmål