We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Asahikawa Medical College (Asahikawa Ika Daigaku)

Asahikawa Medical College (Asahikawa Ika Daigaku)

Asahikawa Medical College (Asahikawa Ika Daigaku)

Introduktion

Asahikawa Medical University blev grundlagt på opfordring fra den nationale regering i november 1973 som det første nationale medicinske universitet, der blev oprettet for at forbedre de regionale medicinske tjenester og velfærd og reducere forskelle i medicinsk pleje i byerne / landdistrikterne. Siden det blev grundlagt, har Asahikawa Medical University produceret 4.393 kandidater fra medicinsk kursus og 1.377 kandidater fra sygeplejekurset, hvoraf mange er ansat i spidsen for samfundsmedicin, forskningsinstitutter og administrative organer.

Det anslås, at befolkningen i Hokkaido vil fortsætte med at ældes og på grund af en faldende fødselsrate vil falde hurtigere end nogen anden del af landet. Det indebærer, at offentlige hospitaler skal integreres og deres medicinske funktioner gøres klar. Vores universitet, som et nationalt universitetshospital, følger den nationale politik og støtter disse offentlige hospitaler. For at nå missionen oprettede vi i 2019 Center for Integreret Medicinsk Uddannelse og Regional Symbiose for at pleje medicinske personer, der vil arbejde tæt sammen med lokalsamfundene. Anlægget vil vise sig at være meget gavnligt for vores medicinstuderende, hvoraf 60% er fra Hokkaido, og for vores kliniske praktikanter, hvoraf 56 er fra vores universitet i år, hvilket betyder, at vi har det højeste antal universitetsuddannede, der ønsker at blive på deres eget universitet til klinisk træning i Japan.

Placeringer

  • Asahikawa

    旭川市緑が丘東2条1丁目1番1号, 078-8510, Asahikawa

    Spørgsmål