Keystone logo
Augusta University

Augusta University

Augusta University

Introduktion

Board of Regents definerer Augusta University som Georgiens sundheds- / videnskabs / medicinske kollegium. Og det er vi. Stolt. Vi er også et dynamisk, omfattende forskningsuniversitet, der tilbyder mere end 150 studieområder på tværs af ti gymnasier gennem bachelor-, kandidat- og professionelle programmer.

Med placeringer i hele Augusta og på satellitcampusser i Athen, Albany, Rom og Savannah har universitetets ti gymnasier og skoler en virkelig statlig indflydelse i Georgien.

Augusta University er for dem, der ønsker at få succes. Det er for folk, der ønsker at gøre en forskel, der ønsker en oplevelse, der giver dem værktøjerne til at vinde i livet. De sætter muligheden først, længes efter interaktion og lederskab og vil gå deres egen vej. De er den type mennesker, der ønsker at hjælpe andre interesserede i nye teknologier og gamle filosofier og ønsker at blive udfordret.

Som bachelor kan du fokusere på, hvad der inspirerer dig. Vi hjælper eleverne med at finde deres vej og tilpasse deres mål ved at forberede dem på succes. Fra første dag understøttes de studerende gennem beriget læring inden for og uden for klasseværelset. Den velafrundede uddannelse, du får, forbereder dig på en ubegrænset mulighed.

Vi tilbyder over 80 kandidatuddannelser på tværs af 10 skoler og gymnasier. Vores programmer er designet til at forberede den næste generation af ledere og fremmer opdagelse, ekspertise, tværfaglig undersøgelse, innovation, kommunikation og samarbejde. Uanset hvor du er på din akademiske rejse, venter vores samfund på, at du sætter dit præg.

Augusta University Campus Recreation giver Augusta University studerende, fakultet og personale muligheder for at deltage i fysiske og kulturelle aktiviteter. Flere muligheder på tværs af campus fordyber studerende i virkelige oplevelser, der vokser nødvendige ledelsesevner og evner.

Placeringer

  • Augusta

    15th Street,1120, 30912, Augusta

    Spørgsmål