Keystone logo
Azerbaijan Medical University

Azerbaijan Medical University

Azerbaijan Medical University

Introduktion

Velkommen til et af de bedste og mest avancerede sæder i læring i verden. Siden 1996 fakultetet for internationale studerende har uddannet tusinder af Læge, Stomatologists (Tandlæge) og Apotekere.

Aserbajdsjan Medical University (AMU) grundlagt i 1930, er en af ​​de største og mest prestigefyldte videregående uddannelsesinstitutioner i landet.

Der er 5 fakulteter, som omfatter: Almen medicin, Medicinsk forebyggende, stomatologi (Tandpleje), Military Medicine, farmaceutiske.

Der er i øjeblikket 8000 studerende (herunder 1171 udenlandske studerende) studerer på universitetet. Kurserne bliver undervist gennem 74 faglige afdelinger af en omfattende stab på over 1628 uddannede fagfolk.

Der er 5 fakulteter, som omfatter:

01. Almen Medicin

I løbet af de sidste 10 år 2768 videnskabelige værker af de ansatte i fakultetets blev offentliggjort, 467 af dem er de håndbøger, håndbog kosttilskud og andre uddannelsesrelaterede metodisk værker, 1173 er ​​den artikel i magasinerne, 1128 er afhandlingen, 605 værker er publiceret i de videnskabelige resuméer af de fremmede lande og i konference materialer.

02. MEDICAL profylaktiske

03. STOMATOLOGI

Den Stomatologi fakultet Aserbajdsjan Medical University blev organiseret i 1954. Formålet med grundlæggelsen af ​​fakultetet var at give befolkningen i vores Republik med højt kvalificerede tandlæge specialister.

04. MILITÆR MEDICIN

05. farmaceutiske

Flere læger af kemiske og Biologisk Institut, der arbejder i Aserbajdsjan National Academy of Science er kandidater fra Institut for Farmakologi af Aserbajdsjan Medical University.

Aserbajdsjan

I det første årti af dette århundrede, Aserbajdsjan var hjemsted for en af ​​de hurtigst voksende økonomier i verden. Drevet af den hurtige ekspansion af sin olie- og gassektoren, den country,Äôs BNP tredoblet mellem 2003 og 2011. Den økonomiske vækst er afkølet i de seneste år, men Aserbajdsjan har alligevel lavet en meget vellykket overgang til et ekspanderende marked økonomi siden opnå sin uafhængighed fra det tidligere Sovjetunionen i 1991. Et land af mere end ni millioner mennesker, Aserbajdsjan sidder på skillevejen mellem Østeuropa og det vestlige Asien. Det er omkranset straks af Tyrkiet, Iran og Rusland, og deler regionen med andre tidligere sovjetrepublikker, herunder Georgien og Kasakhstan.

Hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde?

 • TRC Colleges del af TRC pædagogiske koncern.
 • Eksklusiv verdensomspændende repræsentant for AMU.
 • En europæisk selskab med europæisk kodeks for etik.
 • Lange års erfaring.
 • Ikke en agent, men et universitet repræsentant

Permanente forbindelseskontorer verdensplan

Overnatning & Support

 • TRC Colleges AMU studerende har garanteret på deling campus indkvartering, hvis de ønsker
 • TRC Colleges AMU studerende har gratis tv og Wi-Fi forudsat i deres værelser
 • TRC Colleges AMU studerende har en vaskemaskine og køleskab leveres i deres værelser
 • TRC Colleges AMU studerende har et TRC Colleges Adult Mentor (dr of Medicine)
AMU

AMU Jewel Aserbajdsjans universiteter

 • Medlem af Det Internationale Register (siden 1996)
 • Medlem af Black Sea Universiteter Association (siden 1999)
 • Medlem af internationale universiteter Association (siden 2000)
 • Fuldgyldigt medlem af European University Association (siden 2002)

Placeringer

 • Baku

  Azərbaycan Tibb Unversteti Samad Vurghun, , Baku

  Spørgsmål