Keystone logo
백석 연구소

백석 연구소

백석 연구소

Introduktion

Baek Seok-Won er forankret i Jesu Kristi evangelium og den nådige proklamation om, at ”sandheden vil frigøre dig”. (Johannes 8:32) Vores institution søger at dyrke globale ledere med færdigheder, visdom og personlighed baseret på et kristent verdensbillede. 백석 연구소 har to universiteter, Baekseok Culture University og Baekseok University og Baekseok College of Art.

Det ligger i Cheonan, en velstående og voksende by omkring 90 kilometer syd for Seoul. Det tager 35 minutter med KTX (højhastighedstog), lidt over en time i bil eller bus og lidt mere med metro. Centrum er ca. 10 minutter fra campus og har stormagasiner, teatre, restauranter og andre faciliteter. Uden for byen er der et fredeligt landdistrikt med bakker, søer og vinmarker. Der er historiske steder, museer, uafhængighedshaller, folkebyer og varme kilder inden for 30 til 40 minutter i bil fra Baekseok Universitet.

Baekseok University ligger ved foden af et lavt bjerg og er omgivet af træer, og tilbyder den ultimative kombination af moderne akademisk raffinement i et uberørt miljø. Den konstant voksende campus har ikke kun mange fremragende programmer, men tilbyder også mange faciliteter, der giver både studerende og fakultetet fornøjelsen af at blive et Baekseok-universitet.

Placeringer

  • Cheonan-si

    Cheonan-si, Sydkorea

    Spørgsmål