Keystone logo
Barry University School of Podiatric Medicine

Barry University School of Podiatric Medicine

Barry University School of Podiatric Medicine

Introduktion

Der er mange grunde til at forfølge en karriere som podiatrisk læge. Det er en medicinsk / kirurgisk karriere, der er både udfordrende og givende. Med den aldrende befolkning og den globale diabetesepidemi, der fejrer gennem USA, vil der være en øget efterspørgsel efter læger af høj kvalitet i fremtiden.

Der er mange grunde til seriøst at overveje Barry University School of Podiatric Medicine som dine studiesteder. Beliggende i det smukke Syd Florida, er vores program akkrediteret af Rådet for Podiatrisk Medicinsk Uddannelse. Kommissionen akkrediterer vores universitet på colleges of the Southern Association of Colleges and Schools. Vores internationale fakultetsteam indeholder verdensberømte eksperter inden for medicinsk uddannelse, sportsmedicin og sårpleje dobbelt og tredobbelt.

Vores studerende undervises i små grupper og har mulighed for at forfølge dual degree muligheder. Faktisk har flere dimitteret med MBA'er gennem vores Andreas School of Business. Der er flere frivillige muligheder til rådighed for vores studerende i det forskelligartede South Florida Community og mange muligheder for forskning med fakultetet. Faktisk har mange studerende været medforfatter til arbejde i peer-reviewed tidsskrifter. Yucatan Crippled Children's Project giver vores studerende mulighed for at hjælpe dårligt stillede samfund i udlandet.

På Barry University's School of Podiatric Medicine er vores kliniske uddannelseserfaring uden sidestykke. Studerende roterer gennem otte forskellige hospitaler og klinikker i hele Miami-området. De nyeste teknologiske innovationer gennemsyrer læseplanen, fra teknologi til forelæggelse af forelæsninger og e-læringsoplevelser i det første år til sporing af interaktion mellem studerende og patient med "state of the art" -teknologi på klinikkerne.

Placeringer

  • Miami

    Northwest 115th Street,320, 33168, Miami

    Spørgsmål