Keystone logo
Barry University School of Podiatric Medicine Læge i podiatrisk medicin
Barry University School of Podiatric Medicine

Læge i podiatrisk medicin

Miami, USA

0 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Podiatric Medicine Program er et intensivt fireårigt program designet til at give dig en bred base af medicinsk viden og omfattende klinisk erfaring. Efter eksamen opfordres studerende til at fortsætte med at forberede sig på deres karriere ved at forfølge et opholdsprogram.

Omsorgsfulde og erfarne professorer, der interesserer sig især for hver studerende, støtter det strenge program. Barry University tilbyder mangfoldighed uden sidestykke fra enhver anden skole for podiatrisk medicin. Vores program har den højeste procentdel af kvinder og minoritetsstuderende fra enhver podiatrisk medicinsk skole i landet. Barry University's Podiatric Medicine Program er otte af ti skoler for at opretholde et akkrediteret, uafhængigt, omfattende, coeducational universitet. Hos Barry tror vi på at give dig et kvalitetsgrundlag for din professionelle karriere. Universitetet har en rig historie inden for medicinsk og sundhedsvæsen.

Lægen for Podiatric Medicine-programmets mission er at opgradere dygtige podiatriske læger, der er kvalificerede til at gå i opholdstilladelse. Dette opnås ved at være fremragende inden for podiatrisk medicinsk uddannelse, fremme livslang læring, udtrykke en forpligtelse til social retfærdighed ved at tjene det lokale og globale samfund gennem kvalitetspatientpleje og tilskynde til forskning og medicinsk innovation, der fremmer det fælles gode.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Associate of Science i præ-podiatri
    • Adrian, USA