Keystone logo
Basic Health Care College Of FVH

Basic Health Care College Of FVH

Basic Health Care College Of FVH

Introduktion

Vi er et team bestående af professionelle og kompetente medarbejdere inden for social- og sundhedsområdet og det pædagogiske område, der brænder for efteruddannelsesområdet. Vores viden og erfaring dækker en bred vifte af discipliner, og vi leverer professionalisme og ekspertise på et højt niveau.

Vi fokuserer på din virksomheds behov og er baseret på din situation. Dette betyder, at vi i disse dage kan strukturere skræddersyede, fleksible og specielle kurser eller konferencer til den enkelte arbejdsplads.

Vores team af kompetente og erfarne undervisere ved, hvad der bevæger sig. Vi har fingeren på pulsen og kan trække på vores brede professionelle netværk. For at styrke den enkelte deltagers mulighed for overførsel tager vi udgangspunkt i praksis, og vi arbejder med fx undervisning i differentiering, actionlæring, simulering og digital læring.

I efteruddannelsesafdelingen fokuserer vi på udvikling på alle niveauer. Vi ved, at medarbejderne konstant står over for nye udfordringer og problemer. Og vi ved, at udvikling kræver mange individuelle medarbejdere. Vi deltager i forskellige netværk på kommunalt, regionalt og nationalt niveau og ser samarbejde som en vigtig komponent i vores egen kompetenceudvikling.

Placeringer

 • Fredericia

  6. Julivej,67, 7000, Fredericia

  • Kolding

   Tvedvej,7, 6000, Kolding

   Spørgsmål