Keystone logo
BAU International University Batumi

BAU International University Batumi

BAU International University Batumi

Introduktion

70511_2Q6A1170.JPG

BAU International University, Batumi er et nyetableret undervisningsuniversitet i Georgien, hvor den tredobbelt mission for uddannelse og forskning med succes udføres af højtuddannet akademisk personale, nyeste teknologier, laboratorier og klasseværelser. Det amerikanske uddannelsesprogram opfylder internationale standarder og udføres af udenlandske såvel som georgiske professorer, der er inviteret fra forskellige uddannelsesinstitutioner. Universitetet er beliggende i det samme område, hvor hospitalet "Medina" ligger. Dette gør det muligt for os at give den bedste uddannelse for medicinstuderende, da de får klinisk erfaring fra det første år af deres uddannelse. BAU International University, Batumi er et universitet inden for BAU Global Network, der består af 9 universiteter, 16 forbindelseskontorer og 3 sprogskoler spredt i 9 lande over 4 kontinenter. Dette giver en fremragende mulighed for vores studerende til at berige deres viden og erfaring med at lede medicinske og uddannelsesinstitutioner på verdensplan.

70514_2Q6A0986.JPG

Hvorfor BAU BATUMI ?

 1. BAU International University, Batumi er et universitet inden for BAU Global Network, som består af højere læreanstalter over hele verden. Således har vores studerende unikke muligheder for at udvide deres viden og erfaring på globalt plan.
 2. BAU International University, Batumi ligger i det samme område, hvor hospitalet "Medina". Dette vil gøre det muligt for os at give den bedste uddannelse for medicinstuderende, da de får klinisk erfaring fra det første år af deres uddannelse.
 3. Det amerikanske uddannelsesprogram svarer til internationale standarder, varer i seks år og gennemføres på det engelske sprog. Under studiet tager de studerende også USMLE (USA's medicinske licensundersøgelse) -kursus. Programmet er internationalt akkrediteret af WFME.
 4. BAU International University, Batumi, er den eneste universty i Georgien, der tilbyder cadaver-dissektion i anatomi.
 5. Professorer inviteret fra bahcesehir (Istanbul) universitet og en tilknyttet klinik medicinsk park samt fra forskellige georgiske universiteter føre undervisningsprocessen på BAU International University, Batumi. Hertil kommer, at universitetet regelmæssigt er vært for berømte læger fra Tyrkiet, der holder offentlige foredrag for studerende.
 6. BAU International University, Batumi i sig selv er et moderne anlæg, der indeholder de nyeste teknologier, laboratorier og klasseværelser.
 7. Universitetsstuderende har adgang til et fysisk bibliotek i universitetsbygningen og også til et af de rigeste elektroniske biblioteker i verden, Bahcesehir University Istanbul Library.
 8. Universitetet prale af et multikulturelt miljø, der gør det muligt for vores studerende at møde venner og fremtidige kolleger med forskellig kultur, traditioner og baggrund fra forskellige dele af verden.
 9. Universitetet ligger i en af ​​de smukkeste byer i Georgien, Batumi, som er et populært turistmål på kysten af ​​Sortehavet. Mens de bor og lærer i Batumi, kan de også drage fordel af et sikkert miljø og overkommelige priser, der skaber et mere attraktivt miljø for eleverne.
70515_2Q6A0598.JPG

Mission og Vision

Mission

Missionen fra LLC "BAU International University, Batumi" er uddannelsespolitik af internationale standarder, forberedelse af højt kvalificeret personale, med videnskabelig vision og udstyret med viden om innovative teknologier og liberale værdier, som vil være konkurrencedygtige på både lokal såvel som internationalt marked

UNIVERSITETENS MISSIONBASEREDE MÅL ER:

 • levere og udvikle de videregående uddannelser
 • uddanne og uddanne højt kvalificerede menneskelige ressourcer for at være konkurrencedygtige på det internationale arbejdsmarked;
 • støtte integration af Uddannelsesuniversitetet i det internationale uddannelsesmæssige og videnskabelige samfund;
 • udvikle og implementere fælles uddannelsesprogrammer og videnskabelig-forskningsprojekter med de georgiske og internationale universiteter;
 • sikre akademiske friheder for professorer og undervisere
 • etablere studentorienteret miljø på universitetet til læring og forskningsaktiviteter.

UNIVERSITETENS HOVEDMÅL ER SOM FØLGENDE:

 • konstant forbedring af uddannelsesprogrammerne og innovativ udvikling af uddannelsesprocessen;
 • hensyntagen til potentielle arbejdsgiveres interesser
 • maksimal støtte til studerende til at blive professionelle;
 • hjælp til introduktion af ny viden og videnskabelig forskning;
 • udvikling af internationalt videnskabeligt samarbejde;
 • fremme af studerendes mobilitet;
 • bistand til udvikling og gennemførelse af internationale videnskabelige forskningsprojekter;
 • støtte fra professorer i faglig udvikling
70513_2Q6A1286.JPG

Vision

Det pædagogiske universitet LLC “ BAU International University Batumi ” understøtter global vision, der ligger uden for politiske og kulturelle grænser og respekterer værdigheden af mennesker, universelle rettigheder og frihed, uanset køn, race, hudfarve, tilståelse og religion.

Arbejde med og gennemførelse af forenede uddannelsesprogrammer og videnskabelige forskningsprojekter med de georgiske og udenlandske universiteter stimulerer integrationen af studerende og professorlærere i verdens uddannelsesvidenskabelig sfære.

Universitetets mål er levering af uddannelse af høj kvalitet og udvikling af en bred verdensvision, som er basen for menneskets fred, velstand og lykke

Placeringer

 • Batumi

  14 Gen. A. Abashidze St, Batumi, 6010, Batumi

Programmer

Spørgsmål