Keystone logo
© Carrianna Field
Barcelona College of Chiropractic - BCC

Barcelona College of Chiropractic - BCC

Barcelona College of Chiropractic - BCC

Introduktion

Kiropraktik er den største naturlige sundhedserhverv i verden. Nu etableret i over 70 landeDette hurtigt voksende disciplin har 90.000 fagfolk uddannet på akkrediterede colleges / universiteter overvejende placeret i Nordamerika og angelsaksiske lande.

Kiropraktik er en primær kontaktperson sundhedserhverv der er veletableret i en række lande rundt om i verden. Kiropraktik fokuserer på forholdet mellem kroppens struktur - hovedsageligt rygsøjlen - og det er velfungerende, som reguleres af nervesystemet.

Kiropraktorer tilbyde en tilgang, der bruger hverken medicin eller kirurgi, men i stedet fokuserer på at give justeringer af rygsøjlen med det mål at korrigere funktionelle problemer og støtte kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv.

Den Barcelona College of Chiropractic:

Underviser i videnskab, kunst og filosofi kiropraktik, Er verdens første tosprogede kollegium af kiropraktik, Er international, Er studerende centreret, Er ved at foretage processen mod akkreditering, Er placeret på campus, og giver dig adgang til en Master i Kiropraktik fra, Spaniens førende University (Universitat Pompeu Fabra), Er baseret i centrum af en smuk middelhavsby. Barcelona og kiropraktik ...

Sikke en smuk kombination!

Placeringer

  • Barcelona

    Barcelona College of Chiropractic - BCC C/ Balmes, 132, Barcelona, Spain idEC Building, 4th floor, 08008, Barcelona

Spørgsmål