Keystone logo
Baylor College Of Medicine

Baylor College Of Medicine

Baylor College Of Medicine

Introduktion

Baylor College Of Medicine er et sundhedsvidenskabeligt universitet, der skaber viden og anvender videnskab og opdagelser til videreuddannelse, sundhedspleje og samfundstjeneste lokalt og globalt.

Baylor College Of Medicine er et sundhedsvidenskabeligt universitet med en arv af ekspertise og en vision for forbedring af sundhed gennem videnskab, stipendium og innovation.

Vi har vedtaget de kerneværdier, som vi overvejer i alt, hvad vi gør på kollegiet. Disse værdier er respekt, integritet, innovation, teamwork og ekspertise. På hver af vores fire skoler - School of Medicine, Graduate School of Biomedical Sciences, School of Health Professions og National School of Tropical Medicine, inkorporerer vi disse værdier, som vi gør i vores missioner inden for forskning, patientpleje, uddannelse og samfundstjeneste.

Det kræver talent og flittige bestræbelser fra vores akademiske lederskab, fakultet, personale og praktikanter for at opretholde den ekspertise, vi befaler. Jeg ser dette arbejde hver dag af alle omkring mig. Baylor College Of Medicine er et enestående sted.

Baylor College Of Medicine rangerer konsekvent som et topvalg for medicinstuderende, kandidatstuderende og sundhedsfagstuderende.

Placeringer

  • Houston

    Baylor Plaza,1, 77030, Houston

    Spørgsmål