Keystone logo
Baylor College Of Medicine Læge i sygeplejepraksis - sygeplejerskebedøvelse
Baylor College Of Medicine

Læge i sygeplejepraksis - sygeplejerskebedøvelse

Houston, USA

24 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Blandet

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Baylor College Of Medicine Doctor of Nursing Practice Program-Nurse Anesthesia producerer fremtidige generationer af professionelle sygeplejerskebedøvende læger, der er førende inden for klinisk praksis og sundhedsforskning, uddannelse og politik. Programmet er designet i to spor, herunder et BSN-DNP-spor til RN'er, der ønsker at blive CRNA'er, og et MS-DNP-spor til mestreforberedte CRNA'er, der ønsker at opnå DNP-graden.

BSN-DNP-spor

Registrerede sygeplejersker, der er tilmeldt vores program, gennemfører to faser. Den 18-måneders didaktiske erfaring dækker grundlæggende og kliniske videnskaber, levering af sundhedspleje og politik, translationel forskning, ledelse og ledelse. Den 18-måneders kliniske praksis giver usædvanlig forskelligartet klinisk træning i generel, regional og lokalbedøvelse.

Efter at have afsluttet gradskravene, er kandidater berettiget til at tage den nationale certificeringsundersøgelse administreret af det nationale råd for certificering og gencertificering for sygeplejerskeanæstesilæger.

MS-DNP-spor

Vi tilbyder også avanceret status i DNP-programmet til masterforberedte certificerede registrerede sygeplejerskeanæstesilæger, der ønsker at forfølge en doktorgrad. CRNA'er med avanceret stående gennemfører det krævede kursusarbejde på 24 måneder. Tidsplanen for klasser er designet til at rumme arbejdende fagfolk. De fleste kurser tilbydes i et onlineformat, og du behøver kun at komme til campus tre gange. Efter afslutningen af programmet modtager CRNA'er en DNP-grad.

Lægen for sygeplejepraksis-program for sygeplejerskebedøvelse producerer fremtidige generationer af professionelle sygeplejerskebedøvende læger, der er førende inden for klinisk praksis og sundhedsforskning, uddannelse og politik. Kandidater vil omfavne innovation, teknologi og evidensbaserede tilgange inden for en kultur af livslang læring.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Bachelor i sundhedspleje i sygepleje
    • Rovaniemi, Finland
  • MSc i sygepleje med veje i voksen- eller psykisk sygepleje (forhåndsregistrering)
    • Carlisle, Det Forenede Kongerige
  • Bachelor of Health Care in Nursing
    • Jyväskylä, Finland